ADVERTISING
Τρίτη 19-06-18
Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

12 Αυγούστου 2017 - 09:02

Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΙΣ 7, ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 21.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 13), Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΩΣ ΤΙΣ 25, Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ, Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ.

Λέων
23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Η σχέση σου αυτόν το μήνα ενισχύεται και εδραιώνεται. Είσαι πιο αισιόδοξη και κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 τονίζει την ανάγκη της συντροφικότητας, ενώ η ηλιακή έκλειψη στις 21 σου δίνει ενέργεια και αισθησιασμό. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις εφήμερες καταστάσεις, φλερτ και σύντομες γνωριμίες. Το καλοκαίρι τελειώνει με δυνατές συγκινήσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι πολλές. Όμως μη φοβάσαι, ο δυναμισμός σου είναι μεγάλος. Αν φέρεσαι ισορροπημένα, θα σημειώσεις πρόοδο. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μια διαφορετική κατεύθυνση. Δείξε σύνεση στα οικονομικά σου και στα υπερβολικά έξοδα με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13. Επιστροφές χρημάτων καθυστερούν, μη δανείζεις, μη δανείζεσαι.
ΤΙΡ: Η κοινωνικότητα είναι αυξημένη.

Κριός
21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Αν έχεις σχέση, θα χρειαστεί να κατανοήσεις πως το ταίρι σου έχει ελαττώματα και αδυναμίες όπως όλος ο κόσμος. Μπορεί να περάσεις μια δύσκολη φάση, αλλά κοντινά σου πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σου για να σου συμπαρασταθούν. Αν είσαι μόνη, ο Άρης σε ξεσηκώνει για ερωτικές συγκινήσεις και υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να ζήσεις ρομαντικές στιγμές.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Κάνεις πολλά για να φτάσεις γρήγορα στους στόχους σου, όμως μην υπερφορτώνεσαι. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια ή να κλείσεις συμφωνίες. Ακολούθησε στρατηγική στα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να εμφανιστούν απρόβλεπτα έξοδα.
ΤΙΡ: Άφησε κάποια πράγματα στην τύχη αν δεν εξελίσσονται όπως θες.

Ταύρος
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-21 ΜΑΪΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Προσπάθησε να δεχτείς το σύντροφό σου όπως είναι, για να αποφύγεις εντάσεις και να ενισχύσεις τη σχέση σου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 θα φέρει διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, ενώ και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνη, μπορεί να αντιστρέψει τις καταστάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι δυναμική και κανένα εμπόδιο ή πρακτικό πρόβλημα δεν μπορεί να μείνει χωρίς λύση. Αν υπάρξουν αλλαγές, θα είναι προς όφελός σου. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην καριέρα και θα αποκομίσεις οικονομικά κέρδη. Θα έχεις την άνεση να πραγματοποιήσεις μεγάλα σχέδια. Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν.
ΤΙΡ: Προετοίμασε το έδαφος για όσα θέλεις να κατακτήσεις.

Δίδυμοι
22 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σου ζωή θα ανθίσει. Όσο πιο έντονα τα συναισθήματα, τόσο μεγαλύτερη η ευτυχία. Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 ενισχύει τη γοητεία σου και πραγματοποιεί άπιαστα όνειρα. Με την ηλιακή έκλειψη στις 21, οι σχέσεις σου σε απασχολούν και αναζητάς την επιβεβαίωση. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις γνωριμίες πολλά υποσχόμενες. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτων.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και σου δημιουργούν υπερένταση. Μην προκαλείς τη ζήλια συναδέλφων και κάνε συζητήσεις αυστηρά επαγγελματικές. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Φαίνεται πως μπαίνεις σε μια περίοδο σταθερότητας και χρηματικής ευρωστίας. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα ακινήτου ή μεταφορικού μέσου.
ΤΙΡ: Κάθε ηλικία έχει τις χαρές της. Φρόντισε να συμβιβαστείς με τη δική σου.

Καρκίνος
22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Μικρές εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν στη σχέση σου, αλλά γρήγορα θα εξαφανιστούν αν κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου. Μπορεί να θελήσεις να κυριαρχήσεις και το ταίρι σου να αντιδράσει. Μπορεί, πάλι, να προσπαθείς να σώσεις μια σχέση κι αυτό να σε έχει εξουθενώσει. Τα συναισθήματά σου είναι υπερβολικά. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη θα σου δώσει έντονες επιθυμίες. Από τις 13, με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή σε παρεξηγήσεις με κοντινά πρόσωπα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις στη δουλειά σου. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται και καταφέρνεις να προσαρμοστείς στις εξελίξεις. Αν μένεις κολλημένη στις θέσεις σου, θα δυσκολευτείς, κινήσου με πειθαρχία. Με τις εκλείψεις στις 7 και τις 21, προσοχή στα έξοδα, καθώς κάποιες οικονομικές απώλειες είναι πιθανές.
ΤΙΡ: Η χαρά δε βρίσκεται στα υλικά αγαθά.

Παρθένος
24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ηρεμία κυριαρχεί, όπως και το παρασκήνιο και το άγχος. Πρόσεχε σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου. Αυτόν το μήνα βλέπεις περισσότερο τα θετικά του συντρόφου σου παρά τα ελαττώματά του. Έτσι μόνο θα μπορέσεις να ενισχύσεις τη σχέση σου. Με την έκλειψη Ηλίου στις 21 πάρε το χρόνο σου να επεξεργαστείς κάποιες αποκαλύψεις. Αν είσαι μόνη, δε θα έχεις ιδιαίτερα ερωτική διάθεση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα σου δοθούν ευκαιρίες να φτάσεις τους στόχους σου. Θα έχεις τη θέληση να προοδεύσεις και θα έχεις επίσης τα μέσα για να τα καταφέρεις. Προσοχή στη συμπεριφορά σου, καθώς, με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, θα κυριαρχεί ασυνεννοησία.
ΤΙΡ: Bρες τρόπους για να χαλαρώνεις.

Ζυγός
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Φρόντισε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να βγεις με φίλους και να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους. Ο σύντροφός σου θα είναι πιο επιεικής και με μεγαλύτερη κατανόηση. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια καλή γνωριμία. Εμπιστεύσου ανθρώπους που γνωρίζεις καλά και έχουν αποδείξει την αξία τους.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επαγγελματική και η κοινωνική σου ζωή σε απασχολούν. Δημιούργησε ένα δίκτυο φίλων που εμπιστεύεσαι, κάνε νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν και θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Σιγά σιγά θα αναπτυχθείς, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, θολώνει τη σκέψη σου. Μην ξοδεύεις χρήματα παρά μόνο για τα απαραίτητα.
ΤΙΡ: Ασχολήσου με ένα σπορ.

Σκορπιός
24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σου ζωή είναι ευχάριστη και κάνεις ρομαντικές αποδράσεις με το σύντρoφό σου. Αν είσαι μόνη, δε θα θέλεις να χάσεις την ελευθερία σου, όμως κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ζήλια και πάθος, που δε θα είναι διαχειρίσιμα, ενεργοποιούνται.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτή η περίοδος είναι τονωτική για τις δραστηριότητές σου. Καριέρα και κοινωνική εικόνα σε απασχολούν, ενώ σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Κινητοποιείσαι έντονα και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Προσοχή σε παγίδες που υπόσχονται γρήγορο χρήμα. Μια επιστροφή χρημάτων, μια κληρονομιά, ένα δάνειο είναι πιθανά.
ΤΙΡ: Προσοχή στην επικοινωνία με φίλους από τις 13, με τον ανάδρομο Ερμή.

Τοξότης
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα μπορεί να κυριαρχεί ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός, όμως εσύ προτιμάς πιο ήπιες καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, ο ρομαντισμός ξεχειλίζει, αλλά γάμος χωρίς έρωτα δεν υφίσταται. Η επιθυμία σου είναι να βρεις το ιδανικό πρόσωπο και να δεσμευτείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 σε καλεί να ρισκάρεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προσπάθησε να ισορροπήσεις επαγγελματική με προσωπική ζωή. Μην μπλέκεσαι σε σχέσεις με συναδέλφους, γιατί θα δυσκολευτεί η επαγγελματική σου ζωή. Οι φιλοδοξίες σου ξυπνούν, όμως πρόσεχε την επικοινωνία σου και τις παρεξηγήσεις με άτομα κύρους με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδά σου.
ΤΙΡ: Διοχέτευσε την ενέργειά σου στα σπορ.

Αιγόκερως
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανήτες σε βοηθούν να δεις τι θέλεις και να το αποκτήσεις. Η δύναμη της γοητείας σου είναι μεγάλη. Θα καταφέρεις να βελτιώσεις τη σχέση σου και ίσως να αποκτήσεις έναν απόγονο. Τα συναισθήματα του συντρόφου σου αποδεικνύονται. Το κλίμα ανάμεσά σας είναι θερμό χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Νέες γνωριμίες θα είναι καθοριστικές.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο ανταγωνισμός είναι αυξημένος αλλά φρόντισε να μην κινηθείς απερίσκεπτα. Οι εκλείψεις επηρεάζουν τον οικονομικό σου τομέα. Ασχολήσου με χρέη, δάνεια, τράπεζες, εφορία, χρήματα συντρόφου και κάνε ξεκαθαρίσματα. Οργάνωσε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, θα φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε συζητήσεις και μετακινήσεις.
ΤΙΡ: Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις καλά.

Υδροχόος
21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη Σελήνης στις 7 βγάζει στην επιφάνεια τα θετικά και τα αρνητικά της σχέσης σου. Εντάσεις είναι πιθανές στο ξεκίνημα του μήνα, που όμως θα εξομαλυνθούν προς το τέλος του, με την έκλειψη Ηλίου στις 21 να σε βοηθά να κάνεις αλλαγές και με την Αφροδίτη να σε ηρεμεί. Αν είσαι μόνη, μια συνάντηση προς τα τέλη του μήνα θα τα αλλάξει όλα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μια προαγωγή με περισσότερες αρμοδιότητες ή μια διάκριση είναι πιθανή στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις και κάτι καινούριο. Φρόντισε να μην κάνεις απερίσκεπτα έξοδα και να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, θα επηρεάσει τις οικονομικές συναλλαγές σου.
ΤΙΡ: Πρέπει να δεχτείς πως οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά αλλάζουν και ο ρομαντισμός και το πάθος εξασθενούν.

Ιχθύες
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ασχολήσου με το ταίρι σου για να ξανακερδίσεις την εύνοιά του. Άφησε τις δουλειές στην άκρη, χαλάρωσε και σκέψου την εξέλιξη της σχέσης σου, γιατί ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, θα φέρει στην επιφάνεια παράπονα, λάθη, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές, χωρίς όμως να έχουν μεγάλη διάρκεια.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα έχεις τη δυνατότητα να προοδεύσεις και να ανταμειφθείς υλικά ή ηθικά. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Η έκλειψη Ηλίου στις 21 σου επιβεβαιώνει πως παίρνεις αυτά που αξίζεις. Σύνεση απαιτείται στον οικονομικό τομέα, κράτα το budget σου ισορροπημένο.
ΤΙΡ: Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να αποφύγεις τη σύγχυση.

missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING