ADVERTISING
Σάββατο 25-06-22

Ταυτότητα

Η πιο φρέσκια και φιλική πύλη, το www.eltopia.com.cy με σκοπό να υποδεχτεί τους διαδικτυακούς χρήστες της νέας εποχής.

Το πιο σημαντικό, αφού έχει συσταθεί από νέους ανθρώπους αλλά και ειδικούς μέσα στην αντίληψη της νέας σκέψης για αντικειμενική ενημέρωση- άμεση πρόσβαση σε δίκτυο πληροφοριών και για πρακτική βοήθεια σε όποιον το θελήσει -άμεση πληροφόρηση για ότι συμβαίνει-τη στιγμή που συμβαίνει, αλλά με νέα αισθητική!

Ειδικά όμως η πληροφόρηση για ότι μπορεί να αφορά τον καθένα, με τρόπο ώστε να μπορεί να βοηθηθεί άμεσα, να πληροφορηθεί όσα χρειάζεται για όποιον τομέα, ίσως να είναι η πιο σημαντική προσφορά προς τον επισκέπτη.

Η φιλοξενία των ειδήσεων που στόχο έχουν την καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη, η συστάδα ειδικών γιατρών, διατροφολόγων, ψυχολόγων, οργανισμών, που θα ανταποκρίνονται άμεσα ως άτομα ή ακόμα και ως ομάδες για να συμπαρασταθούν αφιλοκερδώς σε όποιον απευθύνεται σε μας αλλά και η νέα αντίληψη για καθαρή και διαυγή –δίχως τη συνηθισμένη διαχειριστική κατεύθυνση- άρθρωση του τι συμβαίνει, είναι η νέα σκέψη-η νέα προσέγγιση που σπάζει τα κλισέ.

Η αισθητική ως παιδεία και όχι ως τρόπος επίδειξης μέσα από παραδείγματα της διεθνούς κίνησης των blogers, όπου κέντρο βάρους είναι η έκφραση της προσωπικότητας και όχι η ομαδοποίηση καθώς επίσης και η ανταλλαγή της νέας προσέγγισης που καλλιεργεί μια διεθνή στάση ζωής με πρότυπα την αλληλοκατανόηση, την ειρήνη, την πανανθρώπινη έγνοια, τον οικολογικό τρόπο ζωής, τα πρότυπα αξιών όπως η συμπόνια και η αλληλοβοήθεια, βρίσκονται στον πυρήνα της ιστοσελίδας μας.

Η ανάδειξη των ειδήσεων και της πολιτικής επικαιρότητας με πολύ απλό και σαφή τρόπο, από ειδικούς στον τομέα τους αναλυτές. Με ωμή γλώσσα και νέα άρθρωση, να μπορεί δηλαδή ο καθένας να αντιληφθεί τους όρους και χρησιμοποιώντας την κριτική του σκέψη, να αξιολογήσει.

Η νέα στάση διατροφής, άσκησης, η ορθή χρήση της τεχνολογίας τα θετικά παραδείγματα και η ίδια η ζωή μέσα από μαρτυρίες προσωπικοτήτων ή και άλλων επώνυμων ή και ανώνυμων ανθρώπων ανάμεσα μας, η ανάδειξη των θετικών προτύπων ζωής γενικότερα, που στόχο έχουν την αναβάθμιση της δημιουργικότητας της υπέρβασης, της καλύτερης ζωής στον καθένα αλλά προπαντός, της χαράς της ζωής.

Με φρέσκα πρόσωπα νέων δημοσιογράφων επικεφαλής μιας μεγαλύτερης δημιουργικής ομάδας και δεκάδων εξειδικευμένων συνεργατών από την Ελλάδα την Κύπρο και το εξωτερικό, το www.eltopia.com.cy αποτελεί την πιο άμεση ενημερωμένη και θετική ζωντανή ιστοσελίδα. Επόμενος στόχος του, είναι η άμεση και ταυτόχρονη κάλυψη της ύλης του και στα αγγλικά.

Στο www.eltopia.com.cy ο επισκέπτης θα μπορεί όχι μόνο να διαβάσει όλα τα νέα της επικαιρότητας με απλή γλώσσα, ότι συμβαίνει στην ελληνική και ξένη showbiz, ειδήσεις που μας αφορούν, ρεπορτάζ σχετικά με την καθημερινότητά μας, θέματα στιλ, διατροφής, ψυχολογίας, υγείας και των σχέσεων, πλήρεις λίστες για εξόδους, συνταγές και προτάσεις νόστιμης μαγειρικής για καλή υγεία, ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, αλλά συγχρόνως, θα μπορεί με έναν μοναδικό τρόπο να γίνει και μέρος του, σε ένα δίκτυο θετικών πληροφοριών και προτάσεων που όλο και θα μεγαλώνει.
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα