ADVERTISING
Τετάρτη 25-05-22
Η μετά την εγκυμοσύνη επαναφορά του σώματος και όχι μόνο!

Από Ελεονώρα Μαρία Βλαδιμήρου / 26 Μαΐου 2021 - 10:57

Η μετά την εγκυμοσύνη επαναφορά του σώματος και όχι μόνο!

Σε μένα τα πράγματα λειτούργησαν όπως στις περισσότερες γυναίκες, μαθαίνω. Δηλαδή μια περίοδος - μετα την γέννα- όπου το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να φροντίσεις το μωράκι, να κοιμηθείς καλούτσικα - όσο δηλαδή πιο καλά γίνεται- να κάνεις ένα ντους στο δίωρο που αυτό κοιμάται, και μόλις βρείς λίγα λεπτά χρόνο, να φας πολύ, σαν υποκατάστατο της οποιασδήποτε εξόδου.

Αν και χαρά (απέραντη χαρά) περνάς, η αλήθεια, ένα διάστημα που χάνεται ο εαυτός- και πως αλλιώς, αφού ξυπνάς ένα πρωί και η ψυχή σου βρίσκεται απέναντι! Σε ένα λιλιπούτειο σωματάκι που δεν είσαι εσύ αλλά για πάντα, θα είσαι «και εσυ»!

Η επαναφορά της ατομικότητάς σου, του σώματός σου, διαδραματίζεται αργά και σταθερά.

Για μένα ήταν δύσκολο να μείνει καποιος με το μωρό μου ώστε να πάω κομμωτήριο, να φτιάξω τα νύχια, την επιδερμίδα,να επανέλθω στη δουλειά μου, στις φίλες μου... ξανά επιστρέφεις πάντως στον εαυτό σου και μαθαίνεις να είσαι Μαμά δίχως να χάνεσαι.

Το σώμα, παρέμεινε να ήταν το μεγάλο θέμα μιας και η διατροφή ήταν για ένα μεγάλο διάστημα το άλλοθι στα ξενύχτια, στην αγωνία, ακόμα και τον τρόμο να είσαι υπεύθυνος για ένα πλάσμα -το απόλυτο δικό σου πλασματάκι- που δεν μπορούσε να μιλήσει, που δεν μπορούσε καν να μπουσουλήσει, για όλα, που είσαι για εκείνον μόνο εσυ!

Επέστρεψα στην καλή διατροφή και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες και στην άσκηση, μιας και τα ωράρια δεν ήταν σαφή με το μωράκι.

Όταν έμαθα για την νέα τεχνολογία, και την μη παρεμβατική μέθοδο της Δρ Κατερίνας Παττίχη, ενθουσιάστηκα και ζήτησα ραντεβού.

Ενημερώθηκα για όλες τισ θεραπείες που παρέχει στις γυναίκες αλλά επέλεξα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, βολικό και στη διάρκεια και την αποτελεσματικότητά του,με το οποιο χάνεις 25% του τοπικού λίπους (λιποζωνών). Κακά τα ψέματα, το σώμα με μια εγκυμοσύνη, αλλάζει. Αν είσαι προσεχτική - όπως έμαθα- μπορεί και να γίνεις ακόμα καλύτερη από πριν. Επειδή με μια εγκυμοσύνη, όλα μέσα σου αναγεννιούνται.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα λοιπόν είναι το μοναδικό στο ειδος του, και πρόκειται για μια νέα μέθοδο που διαρκεί μόνο 25 λεπτά, αλλά καίει το λίπος. Είναι θεραπεία θερμολιπόλυσης για τοπικό λίπος, που όσα κιλά και να φύγουν παραμένει εκεί πιο μικρό ίσως και που θέλει κάποιος να ξεφορτωθεί.

Δεν θα σας το εξηγήσω ιατρικά, δεν ξέρω, για αυτό μπορεί κανεις να πάρει πληροφορίες από τη Δρ Παττίχη που είναι και συνεργάτιδα μας και μπορεί να δεχθεί τα μειλς σας μέσω των Specialists στο eltopia.com.cy.

Απλά να πω ότι δεν επιφέρει κοκκινίλα η κάτι άλλο, διαρκεί λίγο και επαναφέρει τα σημεία που σε ενοχλούν κατά 25% πιο λεπτά και πιο σμιλευμένα...

Ενθουσιασμένη! Δεν μένει παρα να περιμένω δυο μήνες ώστε να έχω τα απόλυτα αποτελέσματα.

Να σημειώσω πως η θεραπεία αυτή δεν είναι μόνο για μετά την εγκυμοσύνη, αλλά είναι για όλους όσους θέλουν να ξεφορτωθούν το επίμονο λίπος σε περιοχές του σώματός τους. 

Στο μεταξύ, πρέπει να πίνω νερό-νερό-νερό και να τρέφομαι κανονικότατα όπως το έκανα μέχρι τώρα.

Περιληπτικά για την συγκεκριμένη θερμολιπόλυση:

  • Είναι ασφαλής και μη επεμβατική θεραπεία
  • Μειώνει το λίπος μέχρι και 25% ανά θεραπεία 
  • Μόνιμη μείωση τοπικών λιποζωνών
  • Μονοθεραπεία
  • Σε μόνο 25 λεπτά
  • Χωρίς αποθεραπεία
  • Σχεδόν ανώδυνη

Απο την προσωπική μου εμπειρία, στην δική μου περίπτωση ήταν ανώδυνο, με μια αίσθηση ελαφριάς θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας. Μόλις τελείωσε η θεραπεία, επέστρεψα στην καθημερινότητά μου χωρίς σημάδια και χωρίς κοκκινίλες.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

 

Ananeosis Medical Rejuvenation Clinic

T: +357 25347347 M: +357 99806868

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα τολμούσα να είμαι διαφορετική

Από Ελίτα Μιχαηλίδου / 10 Φεβρουαρίου 2022

Blogs

Θα τολμούσα να είμαι διαφορετική

Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα