ADVERTISING
Σάββατο 30-05-20
WORKSHOP: Mε τον 1Bestselling συγγραφέα Νικόλα Ουρανό και τη Make Up Trainer Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη!

14 Μαΐου 2018 - 15:20

WORKSHOP: Mε τον 1Bestselling συγγραφέα Νικόλα Ουρανό και τη Make Up Trainer Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη!

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Μαίου στη Λεμεσό

«Shine Inside Out» με τον Relationship Coach & #1 Bestselling συγγραφέα, Νικόλα Ουρανό και τη Make Up Trainer,Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη!

​Ένα 4ωρο Workshop για τη λάμψη, την ομορφιά και την αγάπη, μέσα και έξω μας

·       Θέλεις να τονώσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου;

·       Να μάθεις tipsγια την εσωτερική αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση και ομορφιά;

·       Να εκπαιδευτείς στο πώς να βάζεις όρια και να λες ευκολότερα «όχι» σε ότι σε δυσκολεύει καθημερινά;

·       Να γνωρίσεις πώς η εσωτερική αγάπη, εκτίμηση και φροντίδα και η εξωτερική λάμψη σε υποστηρίζουν να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου;

·       Θέλεις να παίξεις, να κάνεις ασκήσεις, να περάσεις ευχάριστα και να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους που θέλουν να πάνε τη ζωή τους στο επόμενο επίπεδο;

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική..

ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ WORKSHOP ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Ο Νικόλας Ουρανός και η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη ταξιδεύουν σε 2 σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. (Λεμεσό, Θεσσαλονίκη) Εκεί σε ένα μοναδικά δυναμικό 4ωρο σεμινάριο και με την βοήθεια guest ειδικών-έκπληξη, θα προσφέρουν όλες τις γνώσεις και ταtipsγια να αναβαθμίσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας και να επεκτείνουμε την αγάπη και την λάμψη του εαυτού μας. Άλλωστε: «Από όλες τις αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή, καμία δεν είναι τόσο σημαντική όσο αυτή που αφορά τον εαυτό μας και έχει να κάνει με το κέντρο της ίδιας μας της ύπαρξης.»


Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής:
www.dothisworkshop.com

Θέσεις Περιορισμένες

Με την αγορά εισιτηρίου η κάθε συμμετέχουσα θα λάβει
ως  ΔΩΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  την ημέρα του σεμιναρίου,
υπογεγραμμένο και με ειδική προσωπική αφιέρωση,
το νέο βιβλίο της Τζιλ Δούκα & του Νικόλα Ουρανού "ΕυΖην Τώρα"


Λεμεσός: Crown Plaza Κυριακή 20 Μαΐου 17:00-21:00


Λίγα λόγια για τους συντελεστές:

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Relationship Coach και #1 internationalbestselling συγγραφέαςτου βιβλίου φαινόμενο Αγάπη Τώρα. Υποστηρίζει με την εμπειρία, τις γνώσεις και τηνπιστοποιημένη εξειδίκευσή του γυναίκες που θέλουν να ζήσουν την ιδανική σχέση με τοάλλο τους ολόκληρο. Επίσης, ως ο CourseDirector του CreateLoveRelationshipCoachingCertification της GlobalAcademyofCoaching, εκπαιδεύει μαζί με εκλεκτούς καθηγητέςαπό όλο τον κόσμο, νέους coaches στις αρχές και στις αξίες του relationship coaching. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και στα κυπριακά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ευ Ζην Τώρα»το οποίο έγινε και αυτό bestseller!

Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, είναι καταξιωμένη ΜakeUpArtist τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Τα τελευταία 5 χρόνια που ζεί και εργάζεται στην Κύπρο, από τα χέρια της έχουν περάσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της εγχωρίας αλλά και της διεθνούς showbiz. Έγινε γνωστή μέσω των κυπριακών παραγωγών ΜΠΡΟΥΣΚΟ, ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ κλπ,, έχει συμμετάσχει στις πιο επιτυχημένες κυπριακές εκπομπές στην beauty ενότητα αυτών, συνεργαζόμενη με μεγάλα brands εταιρειών, δείχνοντας κάθε φορά όλο και κάτι πρωτοποριακό στο μακιγιάζ! Κρύβεται πίσω από τα πιο άρτια makeuplook στις φωτογραφίσεις καμπανιών κορυφαίων σχεδιαστών της Κύπρου αλλά και από πολλά fashionshows! Διανύει το 18 έτος καταξίωσης στον χώρο της ομορφιάς διατηρώντας το δικό της MAKE UP LAB στην Λευκωσία τα τελευταία  χρόνια, όπου φιλόδοξοι και μελλοντικοί makeupartists από Ελλάδα και Κύπρο την εμπιστεύονται, προκειμένου να τους μεταδώσει με τον πιο σωστό τρόπο όλα τα μυστικά και τις γνώσεις που διαθέτει για την μεγαλύτερή της αγάπη που «υπηρετεί» με πάθος, το μακιγιάζ!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING