ADVERTISING
Πέμπτη 13-05-21
Gore Melian:Ένα ταλέντο ανάμεσά μας!

Από Τζίνα Αντωνιάδου / 16 Απριλίου 2021 - 15:49

Gore Melian:Ένα ταλέντο ανάμεσά μας!

Όνομα: Gore Melian

Μικρό βιογραφικό: Ο Gore Melian γεννήθηκε σε μουσική οικογένεια το 1987 στο Yerevan της Αρμενίας. Φοίτησε σε μουσικό σχολείο στην Ρωσία, συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς και συναυλίες.Το 1997 κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού του Κατακλυσμού ενώ τρία χρόνια μετά έφτασε μέχρι την δεύτερη θέση του ίδιου διαγωνισμού. Το 2000 συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΡΙΚ "Αφετηρίες" και ήταν ο νεαρότερος υποψήφιος που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού "New Wave" το 2007 και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό ενω το 2009 συμμετείχε στον κυπριακό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπούσε στην Eurovision κατακτώντας την τρίτη θέση με το τραγούδι "I Wanna Thank You".

Ο Gore γράφει ο ίδιος όλα του τα τραγούδια (Music, Lyrics, Production, Mix & Master)

Υπήρξε 5 φορές Eurovision expert judge για διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.


Facebook page:https://www.facebook.com/goremelian

Twitter: https://twitter.com/GoreMelian

Instagram: https://www.instagram.com/gore_melian/

Youtube: https://www.youtube.com/user/GoreMelian

 

Κοινωνικη δραστηριότητα/Συνδεσμος στον οποίο ανήκεις η, κοινωνικός στόχος για τον οποίο είσαι ευαισθητοποιημένος:

Global poverty and human suffering should be a thing of the past with the opportunities and technology we have nowadays.

Less greediness and ego more collaboration and humanity.

Βάση: Μένω και εργάζομαι στην Κύπρο

Δημιουργία: Για μένα η δημιουργία είναι οξυγόνο, πρέπει να υπάρχει συνέχεια.

Έμπνευση: Η έμπνευση μπορεί να είναι ένα μέρος, μια εμπειρία, ένα συναίσθημα, μία ανάμνηση, ένα όνειρο που είδα. Μπορεί να είναι η ίδια η ζωή! Δεν υπάρχουν όρια…

Δυσκολία στον χώρο σου:Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες ειδικά στις μέρες που ζούμε όμως ελπίζω σύντομα να έρθουν καλύτερες μέρες.


Στόχος: Ποτέ μην σταματάς να μαθαίνεις και να γίνεσαι καλύτερος.


Σημαντικές στιγμές: Έχω ζήσει αρκετές όμορφες και σημαντικές στιγμές ως τραγουδοποιός όμως νιώθω ότι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου τώρα έρχεται με την γέννηση της κόρης μου!

Περιγραφή της δουλειάς σου: Ο ρόλος μου στη μουσική είναι πολυμορφικός.Φοράω πολλά «καπέλα». Είμαι ο στιχουργός, ο συνθέτης, ο τραγουδιστής, ο μουσικός παραγωγός, ο ηχολήπτης και κάποιες φορές ο video editor! Για αυτό όταν ξεκινάω ένα τραγούδι δίνω όλο μου το είναι και θέλω να το τελειώσω όσο πιο τέλεια μπορώ.

Μελλοντικά πλάνα: Έχω πάρα πολλές νέες ιδέες για νέα τραγούδια που θα αρχίσω να τις δουλεύω αλλά και νέες συνεργασίες και projects. Εύχομαι μόνο σύντομανα τελειώσει αυτή η πανδημία για να επιστρέψουμε ξανά στη ρουτίνα μας αλλά και ως τραγουδιστής να μπορέσω να συνεχίσω τις ζωντανές μου εμφανίσεις/συναυλίες.

Μότο σου: Don’t count the days, make the days count.

Ιστορικά πρόσωπα η μυθολογικά που θαυμάζεις: Charlie Chaplin

Αγαπημένα βιβλία/συνθέσεις/καλλιτέχνες: Ο μικρός πρίγκιπας,Vivaldi Οι τέσσερις εποχές,Stevie Wonder

Τι θαυμάζεις σε έναν άνθρωπο: Την ανθρωπιά και την καλοσύνη.

 

Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη Αρετη: Όταν κάποιος βοηθάει τον συνάνθρωπό του ενώ και ο ίδιος έχει ανάγκη από βοήθεια.

Ποιο είναι το σημερινό στοίχημα της ανθρωπότητας, κατά την άποψη σου: Εκτός από τη φτώχεια, την ανισότητα και την απληστία εύχομαι να βγούμε από αυτήν την πανδημία με όσο πιο λίγες απώλειες και παρενέργειες.

Αγαπημένο ποτό: Mojito
 
Αγαπημένο φαγητό: Αρμένικα σουβλάκια

Αγαπημένο τοπίο: Η θάλασσα και το βουνό

Τι είναι η ευτυχια για σενα: Η ευτυχία για μένα είναι να έχω δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπάω και να ξέρω πως είναι καλά. Να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και να βρίσκομαι όσο γίνεται κοντά στη φύση.

Πέντε πράγματα που θα έπαιρνες μαζί σου εάν αναγκαζόσουν να ήταν μόνο πέντε: Κάποια ρούχα, το κινητό και το φορτιστή μου, το τσαντάκι μου και κάτι από το στούντιο μου.

Το τραγούδι μου Fear vs Love

https://www.youtube.com/watch?v=yiZwwpRnzt4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα