ADVERTISING
Πέμπτη 13-05-21
Ραφαέλα Χαραλάμπους:Η Κύπρια που ξεσήκωσε με τους RnB ρυθμούς της Αγγλία και USA!

Από Τζίνα Αντωνιάδη / 26 Απριλίου 2021 - 09:08

Ραφαέλα Χαραλάμπους:Η Κύπρια που ξεσήκωσε με τους RnB ρυθμούς της Αγγλία και USA!

Όνομα: Ραφαέλα Χαραλάμπους

Καλλιτεχνικό όνομα: Medusa

Μικρό βιογραφικό: Λαμβάνοντας τις ενδείξεις της από  μεταξένιες παραγωγές  όπως της Ella Mai και της Jhene Aiko και ενσωματώνοντας στοιχεία  από "oldschool R & B",μουσικής από καλλιτέχνες όπως ο JustinTimberlake και ο Chris Brown, η τραγουδίστρια και στιχουργός  Medusa δημιουργεί τον μοναδικό της ήχο R&B/Soul.
Σπουδάζοντας επι του παρόντος στο LeedsConservatoire, η Medusa γνώριζε ανέκαθεν ότι η μουσική ήταν το πάθος της. Μεγαλώνοντας περιτριγυρισμένη  από μουσικές επιρροές  σε διάφορα είδη όπως η Soul, το R&B και το Hip-Hop, η Medusa άρχισε σύντομα να αναδύεται στη μουσική σκηνή  με επιτυχίες όπως "Man Like That” και “Alone With You”.

Facebook page:https://www.facebook.com/medusaofficialmusic

Twitter: https://twitter.com/_medusamusic

Instagramhttps://www.instagram.com/mrssingornah/

Youtube: https://www.youtube.com/c/MedusaOfficiall

Spotify Artist Profile: https://open.spotify.com/artist/08Cmz2Whs8UYTPT4Th0c8w?si=mK1yBsx9RF2etemCmFzfug

Κοινωνικη δραστηριότητα/Σύνδεσμος στον οποίο ανήκεις ή κοινωνικός στόχος για τον οποίο είσαι ευαισθητοποιημένος:
Είμαι ευαισθητοποιηένη με  τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν  προβλήματα ψυχικής υγείας. Η φροντίδα της ψυχικής υγείας είναι πάρα πολύ σημαντική στον καιρό που ζούμε  ειδικά τώρα  με την πανδημία, τα social media και το internet.

Βάση - από που εργάζεσαι και ζεις- εξωτερικό η όχι: Η βάση μου για τα τελευταία 4 χρόνια ήταν το Leedsστο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Ιούνιο του 2021 θα γυρίσω στην Κύπρο.

Δημιουργία: Η δημιουργία  της τέχνης μου είναι πολύ σημαντική διότι μέσα από αυτή μπορώ να εκφραστώ ελέυθερα.

Έμπνευση: Εμπνέομαι περισσότερο απο προσωπικές εμπειρίες.

Δυσκολία στον χώρο σου: Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο  της μουσικής και  για να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεχωρίσεις θα πρέπει να δουλέψεις πολύ πιο σκληρά από τους υπόλοιπους.

Στόχος: Ο στόχος μου είναι να γίνω ένα  όνομα, ένας καλλιτέχνης  που θα μπορεί  να σταθεί δίπλα απο μεγάλα ονόματα σαν την Beyonce και την ArianaGrande.

Σημαντικές στιγμές: Δύο από τις πιο σημαντικές  μου στιγμές ήταν όταν το BBC Radio Introducing του West Yorkshire είχε μεταδώσει  αρκετα από τα τραγούδια μου και με είχε
παρουσιάσει σαν "Πρόσωπο  της Εβδομάδας".  Η άλλη σημαντική στιγμή ήταν όταν κατάφερα να πάρω τα πρώτα μου 100,000 χιλιάδες streams στο Spotify από το τραγούδι μου "Man Like That".
 
Περιγραφή της δουλειάς σου: Είμαι τραγουδίστρια, στιχουργός  και συνθέτης.

Μελλοντικά πλάνα: Προς το παρών τα μελλοντικά  μου πλάνα είναι να δημοσιεύσω  και άλλα τραγούδια, να κάνω νέες  συνεργασίες  και  με άλλους καλλιτέχνες και να κάνω live συναυλίες.

Μότο σου:  "Work hard, play hard"

Ιστορικά πρόσωπα η μυθολογικά που θαυμάζεις: Θαυμάζω την Ελληνική μυθολογία και για  αυτό διάλεξα το καλλιτεχνικό μου
όνομα να είναι Μέδουσα.

Αγαπημένα βιβλία/συνθέσεις/καλλιτέχνες: Ένας απ´τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες είναι η Jhene Aiko. Η φωνή της έχει απίστευτη χροιά  και είναι επίσης φανταστική στιχουργός. Υπάρχουν πολλές συνθέσεις που λατρεύω. Μία απο αυτές είναι το “Cry Me a River” του Justin Timberlake. Ένα παλιό αλλά χρυσό τραγούδι.

Τι θαυμάζεις σε έναν άνθρωπο: Την ειλικρίνεια, την δύναμη και αποφασιστικότητα για την εκπλήρωση  στόχων.

Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη Αρετη: Η ταπείνωση, γιατί αυτή είναι εκείνη που κρίνει την ποιότητα και γνησιότητα κάθε άλλης αρετής.

Ποιο είναι το σημερινό στοίχημα της ανθρωπότητας, κατά την άποψη σου: Κατά  την άποψη  μου, πρώτα, να καταπολεμίσουμε την πανδημία  του Covid-19 και είναι πολύ σημαντικό επίσης να επενδύσουμε  στην καλλιέργεια  περιβαλλοντικής  συνείδησης  διότι ο πλανήτης  μας κινδυνεύει. Δεν θα μας σώσει αν δεν τον σώσουμε   εμείς πρώτα.

Αγαπημένο ποτό: Παρόλο που θα ακουστεί λίγο βαρετό, το νερό.

Αγαπημένο φαγητό: Pepperoni Pizza.

Αγαπημένο τοπίο: θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Τί είναι η ευτυχία για σένα: Ευτυχία για μένα είναι όταν έχεις πετύχει τους στόχους σου και είσαι
ευχαριστημένη με το άτομο που έχεις γίνει, περνώντας μέσα από την εμπειρία αυτή.

Πέντε πράγματα που θα έπαιρνες μαζί σου εάν αναγκαζόσουν: Κινητό, Laptop, ακουστικά, αρμόνιο, νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα