ADVERTISING
Παρασκευή 27-05-22
Προσωπική ιστορία: Είχα πολλούς ερωτικούς συντρόφους για να με εκδικηθώ μετά τον βιασμό μου

20 Ιανουαρίου 2022 - 11:13

Προσωπική ιστορία: Είχα πολλούς ερωτικούς συντρόφους για να με εκδικηθώ μετά τον βιασμό μου

Στα 17 μου μετά από την πρώτη μου, τοξική σχέση μου άρχισα να κάνω τα πρώτα βήματα στο φλερτ ας πούμε των ενηλίκων. Τότε νόμιζα πως το να φλερτάρω ισούται με το να κάνω σεξ. Από πατριαρχικά κατάλοιπα προφανώς θεωρούσα ότι το ένα οδηγεί απαραίτητος στο άλλο. Αυτό αφενός με έκανε να είμαι κλειστή, να φλερτάρω κυρίως από το διαδύκτιο και αφετέρου να αφήνομαι στην κρίση του αρσενικού για το αν θα καταλήξουμε στο κρεβάτι. Ευτυχώς οι πρώτοι με τους οποίους βγήκα δεν με πίεσαν ποτε, δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να πω καν όχι. Έκανα κάποια σεξουαλικα πράγματα μα όχι κάτι ολοκληρωμένο.

Έπειτα γνώρισα αυτόν, μου είπε ψέματα για την ηλικία του, ήταν κοντά στα 30 ενώ μου είχε πει 23. Φυσικά φαινόταν και έτσι μετά από πολλές ερωτήσεις μου το παραδέχτηκε. Δεν είχε πάει καλά θυμάμαι, δεν μου άρεσε ούτε εμφανισιακά ούτε ένιωθα κάποια επικοινωνιακή σύνδεση. Με είχε θορυβήσει το ψέμα του και μου έμοιαζε για άτομο απότομο και κακοπροαίρετο. Όλα αυτά από το πρώτο ραντεβού. Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την περίοδο και ας είμαι μόλις 21 τώρα. Θυμάμαι καθαρά όμως πως νόμιζα ότι δεν μπορώ να διακόψω, ότι κάτι του χρωστάω, το τονίζω από το πρώτο ραντεβού. Είχα από τα πρώτα λεπτά αποφασίσει πως σιγά σιγά θα χαθώ μέχρι να ξενερώσει. Ποτε όμως δεν με άφησε να χαθώ, έπαιρνε τηλέφωνα, έστελνε με μηνύματα, μέχρι και με παρακολουθούσε. Μου είχε πει μάλιστα μια φορά πως ήταν με το αμάξι στο σπίτι μου. Μια άλλη ήταν απέναντι από το μαγαζί που βρισκόμουν. Του έλεγα δικαιολογιες για να μην βρεθούμε και απέφευγα τις προτασεις του. Ένα απόγευμα δέχτηκα να βγω μαζί του με σκοπό να τον απομακρύνω. Είχε στηθεί όλο το μεσημέρι στην γωνία του σπιτιού μου και με περίμενε. Φοβόμουν ότι θα τον δει η Μαμα μου η οποία φυσικά θα τα έβαζε με μένα. Έτσι πήγα.

 
Οδήγησε μέχρι το σπίτι του και σχεδόν με τράβηξε για να ανέβω πάνω. Μου ζήτησε να κάνω ησυχία καθώς ένας γείτονας όπως είπε είχε μεταφέρει στον πατέρα του (ζούσαν στο ίδιο κτήριο) ότι μπάζει στο σπίτι μικρούλες. Τότε βέβαια χτύπησαν πολλά καμπανάκια. Αναρωτιόμουν πόσες είναι αυτές, γιατί φοβάται, ποσο μικρούλες είναι και κυρίως γιατί ο γείτονας να το αναφέρει στον πατέρα του, ποσο σοβαρά έδειχναν τα πράγματα ; Να τονίσω εδώ πως μιλάμε για την Αθήνα, δεν ξέρεις τους γείτονες, δεν προσεχεις τι κάνουν και τι όχι εκτός και αν είναι χτυπητό. Στο σπίτι δεν έκατσα πολύ, δεν ήπια δεν έφαγα. Με φίλησε θυμάμαι και ανταποκρίθηκα. Άρχισε να κατεβάζει το χέρι του και να με θωπεύει. Εκεί είπα το πρώτο περίμενε. Πέρασε το χέρι του μέσα από τα ρούχα μου. Προσπάθησα να τραβηχτώ και του είπα ξανά να περιμένει. Καμία κατανόηση. Δεν με έγδυσε καλά και με ξάπλωσε πίσω. Είμαι σίγουρη πως του είπα όχι κάτσε λίγο, μα φυσικά δεν πτοήθηκε. Φώναξα θυμάμαι και έκλεισε το στομα μου με το χέρι του. Κοίταζα μόνο το ταβάνι. Πονούσα και ανάπνεα με το ζόρι. Άκουγα την ανάσα του, ακόμα νιώθω πως υπάρχει η μυρωδιά του πάνω μου. Σκεφτόμουν, τώρα εμένα με βιάζει; Με ένα ερωτηματικό σαν να ήθελα να το απορρίψω. Δεν έφερα αντίσταση, ένιωθα ότι δεν μπορώ να κουνηθώ. Όταν τελείωσε ντύθηκα και ένιωθα πως πρέπει να κλάψω. Κλαις; Με είχε ρωτήσει με φανερά νεύρα. Ακόμα και αυτό το κράτησα, το αρνήθηκα και του ζήτησα να με γυρίσει σπίτι μου.

 
Πήγα με πολλούς άντρες μόνο γιατί αισθανόμουν πως πρέπει να με δώσω εγώ πριν το κάνουν αυτοί. 1,5 χρόνο τώρα έχω μια υπέροχη σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο. Όμως ακόμα νιώθω ενοχές όταν δεν θέλω να κάνουμε σεξ. Φυσικά δεν με έχει πιέσει ποτε και είναι απόλυτα σωστός σαν σύντροφος. Όμως εμένα η σεξουαλικη μου ζωή έχει σημαδευτεί, και δυστυχώς όχι μόνο αυτή. Ακόμα θυμάμαι που μένει, πως τον λένε και που εργάζεται. Ακόμα πιστεύω πως μια μέρα θα τον καταγγείλω, έχω σκεφτεί και ότι ισως του κάνω κακό. Κάνω ψυχοθεραπεία και δεν έχω πει στον ψυχολόγο ακόμα τίποτα. Είναι μια σκιά που δεν ξέρω πως θα διώξω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ampa.lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα