ADVERTISING
Τετάρτη 05-08-20
Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής Κύπριας στο ELTOPIA.COM.CY -

15 Σεπτεμβρίου 2016 - 16:17

Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής Κύπριας στο ELTOPIA.COM.CY - "ζω χωρίς στομάχι..."

Συγκλονίζει η περιγραφή της εμπειρίας της Νάσιας Παπασάββα, η οποία μετά από ιατρικό λάθος πέρασε την πιο σκληρή περιπέτεια υγείας που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Η νεαρή Κύπρια μιλάει αποκλειστικα στο ELTOPIA για τα βιώματα της και μας καθηλώνει, καθώς αναφέρεται και σε μεταθανάτια εμπειρία.

Διαβάστε τι μας είπε:

"Λοιπόν, είμαι η Νάσια Παπασάββα, 28 χρονών και είμαι καθηγήτρια γαλλικών. Το 2009 έκανα σε ιδιωτική κλινική της Κύπρου την επέμβαση Λαπαροσκοπική γαστροπλαστική Sleeve και από ένα ιατρικό λάθος και αμέλεια, ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα.

Ο γιατρός άφησε "ανοιχτό" το στομάχι μου, με αποτέλεσμα να έχω διαρροή και να πηγαίνει το φαγητό στους πνεύμονες... Οι γιατροί άργησαν να με καταλάβουν...Στην αρχή νόμιζαν πως ήταν η γρίπη των χοίρων και όταν τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, υπέθεσαν πως έχω καρκίνο στους πνεύμονες λόγω της σκιάς που έβλεπαν λόγω της λοίμωξης...

Το πραγματικό πρόβλημα το ανακάλυψε η μητέρα μου η οποία βλέποντας με να τρώω χορτόσουπα στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόμουν, παρατήρησε πως τα λαχανικά έβγαιναν από το λάστιχο που μου είχε τοποθετηθεί για να φεύγει το υγρό από τους πνεύμονες...

Μετά από αυτό σήμανε συναγερμός με τους γιατρούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά και να εισηγούνται να με στείλουν στην Αγγλία, όπου μετά μάθαμε πως κανένα ιατρικό κέντρο εκεί δεν με δεχόταν.

Έτσι, με έστειλαν στο Ισραήλ με σηψαιμικό σοκ...το οποίο σημαίνει θάνατο...

Στο Ισραήλ μεταφέρθηκα απευθείας για επέμβαση και δυστυχώς μετά παρουσίασα επιπλοκή γιατί ο οργανισμός μου δε δέχτηκε το μόσχευμα. Ακολούθησε η πρώτη ανακοπή και αφού με επανέφεραν μπήκα στην εντατική για 3 ολόκληρους μήνες σε πλήρη καταστολή. Ένα μήνα σε κώμα και έπειτα ακολούθησε ακόμα μια ανακοπή.

Μάλιστα, είχα και μεταθανάτια εμπειρία στην εντατική...Ένιωθα το σώμα μου στη γη και την ψυχή μου να αρμενίζει...Ήταν όλα πολύ γαλήνια, αλλά ήθελα να επιστρέψω πίσω...

Επίσης είδα και την Αγία Αναστασία, η οποία μου είπε πως θα γίνω καλά και να πάω ένα μικρό αγαλματάκι στο εκκλησάκι της, κάτι που έκανα αμέσως μόλις έφτασα Κύπρο.

Εντέλει, ναι, επανήλθα αλλά όπως ήταν φυσικό, όλα αυτά επηρέασαν στο σύνολο τον οργανισμό μου και επηρεάστηκε το πόδι μου. Ήμουν σε αναπηρικό κάθισμα για 1 ολόκληρο χρόνο.

Συνολικά έκανα πάνω από 10 πολύωρα χειρουργεία. Μου αφαίρεσαν στομάχι, οισοφάγο και ένα λωβό από τον πνεύμονα.

Πλέον βρίσκω τη δύναμη να χαμογελάω και να συνεχίζω τη ζωή μου. Δύναμη μου η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι μαθητές μου.

Βοήθησα πολλούς ανθρώπους που είχαν προβλήματα γιατί μετά από αυτή την εμπειρία έμαθα να δίνω αγάπη και να προσφέρω..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING