ADVERTISING
Σάββατο 25-09-21
Laser resurfacing system απο τον Δρ Νεόφυτο Δημητριάδη

27 Σεπτεμβρίου 2016 - 09:02

Laser resurfacing system απο τον Δρ Νεόφυτο Δημητριάδη

Ο Δρ Δημητριάδης εξετάζει και χειρουργεί στο American Medical Center στη Λευκωσία. Είναι Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός με ειδικότητα στην Αισθητική Χειρουργικής Προσώπου.

Τα κλινικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν :

Χειρουργική στόματος

Ορθογναθική χειρουργική 

Τραύματα προσώπου και οφθαλμού

Οστικά ελλείματα

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Οδοντογενείς Λοιμώξεις 

Όγκοι Στοματογναθοπροσωπικής χώρας

Διαταραχές της Κροταφογναθικής Άρθρωσης

Αποφρακτική Άπνοια του Ύπνου & Ροχαλητό,

Κρανιοπροσωπική χειρουργική

Πλαστική χειρουργική προσώπου και κοσμητικές επεμβάσεις, (ρινοπλαστική,βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, facelift, botox, restylane, σχιστίες κ.τ.λ.).

Πως λειτουργεί το Laser?

Το δέρμα σας αποτελείται από δυο στρώματα. Το εξωτερικό και ορατό στρώμα του δέρματος ονομάζεται epidermis και λειτουργεί ως προστατευτικό παράγοντα. Το εσωτερικό στρώμα ονομάζεται dermis και προσφέρει δομική στήριξη στον εξωτερικό ιστό και κρατά το δέρμα τεντωμένο και σφιχτό. H εφαρμογή του laser και η θερμότητα που παράγεται πιστεύεται ότι διεγείρει τους ινοβλάστες του υποδέρματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι η παραγωγή, πύκνωση και αναδόμηση κυρίως των ινών κολλαγόνου αλλά και της ελαστίνης, συστατικά που θεωρούνται ως οι κύριοι παράγοντες μιας νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μια φυσική, ριζική και σε βάθος ανάπλαση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Η επιδερμίδα ξεφυλλίζει παρόμοια με το έγκαυμα από τον ήλιο αλλά αντί να εμφανίζεται κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα , ένα νέο υγιέστατο σφριγηλό δέρμα να ξεπροβάλει.

 

 

Τι να αναμένεται μετά από μια θεραπεία  Laser Resurfacing;

Μετά από την θεραπεία με Laser Resurfacing αναμένεται αλλαγή στην ποιότητα του δέρματος, δηλαδή εμφάνιση πιο νέου , υγείες και πιο λαμπερό δέρμα. Επίσης παρατηρείται μείωση στις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες του δέρματος με αποτέλεσμα πιο ομαλό και λείο δέρμα. Η θεραπεία αυτή δεν παίρνει περισσότερο από 30 λεπτά για όλο το πρόσωπο. Οι ασθενείς περιγράφουν την θεραπεία ως ζεστός οξύς ενεργειακός παλμός με άμεση αίσθηση σύσφιξης του δέρματος. Άμεσα μετά την θεραπεία οι περισσότεροι ασθενείς νιώθουν ελαφριά δυσφορία όπως το έγκαυμα από τον ήλιο και το δέρμα του προσώπου κοκκινίζει. Για την μείωση της δυσφορίας τοποθετούνται κρύα επιθέματα στην περιοχή. Τοπική αναισθησία με εφαρμογή κρέμας 30 λεπτά πριν την θεραπεία επίσης βοηθά σημαντικά.

Αν έχετε ρυτίδες , λεπτές γραμμές , σημάδια ακμής , θαμπό γερασμένο δέρμα , ανομοιόμορφο και δέρμα με δυσχρωμίες είσαστε ιδανικός υποψήφιος για αυτή την θεραπεία για να αναδείξετε ένα πιο φρέσκο νέο και λαμπερό εαυτό. Το laser μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμφάνιση των ουλών και να αφαιρέσει τις προ-καρκινικές νεοπλασίες του δέρματος που ονομάζονται υπερκερατώσεις.

 

Η εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι ιδανική για τις θεραπείες με laser και χημικού peeling και βοηθούν το δέρμα να αναζωογονηθεί μετά από την ζημιά που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες. Βασική προϋπόθεση αποτελεί επίσης η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και φυσικά η χρήση αντηλιακού σκευάσματος με υψηλό δείκτη προστασίας μετά την θεραπεία. Επίσης το Laser Resurfacing φαίνετε να έχει εκθαμβωτικά αποτελέσματα συνδυάζοντας το με θεραπείες ανάπλασης και ενυδάτωσης όπως είναι η μεσοθεραπεία και το PRP. Η μεσοθεραπεία γίνεται υπό την μορφή ενέσεων σε όλο το πρόσωπο προσφέροντας ενυδάτωση εις βάθος. Το PRP είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται φυγοκεντρώντας αίμα από τον ίδιο τον ασθενή και κάνοντας ενέσεις με το πλάσμα του αίματος που είναι πλούσιο σε πολλά συστατικά που βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος.

Δείτε περισσότερα για το Cyprus Facial Surgery και τον Δρ Νεόφυτο Δημητριάδη στα βίντεο που ακολουθούν:

 

Και στην ιστοσελίδα http://www.cyprusfacialsurgery.com/default.aspx?articleID=2330

Διαβάστε επίσης: 

Χειρουργική διόρθωση γνάθων & κροταφογναθική άρθρωση - ο Δρ.Νεόφυτος Δημητριάδης μας δίνει όλες τις απαντήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα

Από Τζίνα Αντωνιάδου / 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 09:46

Video-doc

"We are the world" - Ένα τραγούδι θρύλος με ένα τεράστιο νόημα