ADVERTISING
Τετάρτη 25-05-22
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/11/2021)

18 Νοεμβρίου 2021 - 16:44

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/11/2021)

ΚΡΙΟΣ
Τα χρήματα, η ασφάλεια και οι προσωπικές αξίες εξακολουθούν να είναι στο επίκεντρο, καθώς η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στον Ταύρο στις 19/11 φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι η πρώτη έκλειψη από το 2014 κατά μήκος του άξονα Ταύρου - Σκορπιού και αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Είναι σημαντική, καθώς την ίδια μέρα πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στα οικονομικά ή στην καριέρα. Κατάλληλη εποχή για να επαναξιολογήσετε τα χρήματα και τις προτεραιότητές σας. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη στις 22/11 και στις 24/11 ο Ερμής, ενεργοποιώντας τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Θέστε νέους στόχους, επωφεληθείτε από ταξίδια και δώστε έμφαση στις σπουδές.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα κύμα ισχύος έρχεται στις 19/11 με τη μοναδική Πανσέληνο της χρονιάς στο ζώδιό σας, που είναι και μια ισχυρή Έκλειψη Σελήνης, καθώς είναι η εναρκτήρια σε μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού από τώρα έως τον Οκτώβριο του 2023. Ενδεχομένως να προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ του εγώ και του εμείς, επαναπροσδιορίζοντας τις σχέσεις σας. Επανεξετάστε τα σχέδιά σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά σας, αλλάξτε πορεία. Αρκετοί από εσάς έχετε καταλάβει ότι έχετε γίνει απαραίτητοι σε κάποιους συνεργάτες και η πρόοδός σας είναι σημαντική. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δίνει ευκαιρίες για ταξίδια και πνευματική ανάπτυξη. Στις 22/11 και στις 24/11 εισέρχονται ο Ήλιος και ο Ερμής στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών σας πόρων. Οργανώστε ένα πλάνο που θα βάλετε σε εφαρμογή μέσα στο 2022.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Στις 19/11 πραγματοποιείται η ετήσια Πανσέληνος του Ταύρου, η οποία είναι επίσης μια ισχυρή σεληνιακή έκλειψη και παρέχει το τέλειο σκηνικό για να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Ενεργοποιώντας τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής και της ανάπαυσης, είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Τα όνειρά σας θα είναι πολύ έντονα και θα διαπιστώσετε ότι καταστάσεις από το παρελθόν παρουσιάζονται για να επιλυθούν μια για πάντα. Τα κίνητρά σας θα είναι ισχυρά και θα κλείσετε ένα οδυνηρό κεφάλαιο της ζωής σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει ευχάριστες ανατροπές στον τομέα του έρωτα. Με την είσοδο του Ήλιου στις 22/11 και του Ερμή στις 24/11 στον Τοξότη η προσοχή σας στρέφεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας νέος κύκλος εκλείψεων ξεκινά με τη σεληνιακή έκλειψη - πανσέληνο στις 19/11, διασχίζοντας τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Οι εκλείψεις είναι ισχυρές για εσάς, καθώς η σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας και ο συγκεκριμένος κύκλος, που θα συνεχιστεί μέχρι το 2023, αναδεικνύει τον κοινωνικό άξονα του ωροσκοπίου σας. Αφορά τους φίλους και τις ομαδικές σας δραστηριότητες, τη συμμετοχή σας στην κοινωνία, την πολιτική, τις κοινότητες. Επίσης, έχει να κάνει με τη δημιουργικότητά σας. Αυτό περιλαμβάνει τα παιδιά, τους εραστές, τα δημιουργικά έργα, τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού θα σημάνει την έναρξη μιας νέας σχέσης ή μπορεί να ακούσετε για το γάμο ενός φίλου. Η ενέργειά σας μετατοπίζεται με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11 και του Ερμή στις 24/11. Εξαιρετική εποχή για να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

 

ΛΕΩΝ
Η εποχή των εκλείψεων ξεκινά με την Πανσέληνο του Ταύρου στις 19/11, που διαμορφώνει τα θεμέλια της ζωής σας και θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Καθώς ο Ταύρος κυβερνά την καριέρα και τη φήμη σας, ενώ ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει το σπίτι και την οικογένειά σας, ρίχνει φως όπου απαιτείται αλλαγή. Μερικές φορές, κατά τη διάρκεια των εκλείψεων οι απροσδόκητες δοκιμασίες λειτουργούν ως έναυσμα για αλλαγή. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το μέρος όπου ζείτε ή με την καριέρα σας, αυτό θα γίνει αντιληπτό κατά τη φάση της Πανσελήνου. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού θα σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά και θα βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη. Στις 22/11 ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και στις 24/11 ακολουθεί και ο Ερμής. Η ζωή σάς καλεί να δώσετε έμφαση στις απολαύσεις. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα ταξίδια και τα θέματα σπουδών θα παραμείνουν σημαντικά για εσάς τα επόμενα δύο χρόνια. Είστε έτοιμοι για αλλαγές, καθώς η Έκλειψη Σελήνης - Πανσέληνος στις 19/11 είναι η πρώτη από ένα νέο σύνολο εκλείψεων που θα ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2023. Ενεργοποιώντας τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και τους τομείς των ταξιδιών και των σπουδών, σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα λάβετε σημαντικά νέα σχετικά με τη σταδιοδρομία σας ή ένα ταξίδι, ωστόσο κάτι πρέπει να τελειώσει προτού ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού την ίδια μέρα φέρνει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σας, επειδή θα επικρατήσει το συναίσθημα έναντι της λογικής. Στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, ακολουθούμενος στις 24/11 από τον κυβερνήτη σας Ερμή. Ιδανική στιγμή για να οργανώσετε μια οικογενειακή συνάντηση ή να ταξιδέψετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εποχή των εκλείψεων ξεκινά με την Πανσέληνο - Έκλειψη του Ταύρου στις 19/11 και καθώς ενεργοποιείται ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού, έχει να κάνει με τα χρήματα και κοινούς πόρους. Τώρα μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι να περιμένετε, καθώς μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να υπάρξει ένα σοκ σχετικά με τα οικονομικά. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συμβούν κάποιες θετικές ανατροπές και να αυξηθούν τα κέρδη σας με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού που πραγματοποιείται την ίδια μέρα. Αναζητήστε μια νέα ευκαιρία που έρχεται, μια κατάσταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11και του Ερμή στις 24/11τονώνει τον τομέα της επικοινωνίας και φέρνει κάποια καλά νέα για εσάς. Ιδανική εποχή για κοινωνικοποίηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος του Ταύρου στις 19/11, που είναι επίσης μια ισχυρή Σεληνιακή Έκλειψη, προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να επιλύσετε τις συγκρούσεις και να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2022 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις εκλείψεις σε αυτή την αρένα, διασφαλίζοντας ότι αν είστε με τον κατάλληλο σύντροφο, πολύ σύντομα θα μετακομίσετε και θα κάνετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Ωστόσο, αν δεν είστε με τον κατάλληλο σύντροφο, πολύ σύντομα θα χωρίσετε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας σχετικά με μια συνεργασία. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11 και του Ερμή στις 24/11 τονίζεται ο τομέας των χρημάτων και θα γίνουν πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις με επιτυχία. Ιδανική εποχή για επενδύσεις και απόκτηση αγαθών, αρκεί να μην ξεπεράσετε τα όρια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υγεία και η οργάνωση θα αποτελέσουν προτεραιότητα στις 19/11, οπότε η ετήσια Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη του Ταύρου ενεργοποιεί τον τομέα της ευημερίας σας. Αυτή είναι η πρώτη μιας ολοκαίνουργιας σειράς εκλείψεων που θα διασχίζει τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού από τώρα έως τον Οκτώβριο του 2023 και θα είστε επικεντρωμένοι σε ένα σημαντικό εγχείρημα ή θα ολοκληρωθεί ο κύκλος συνεργασίας με έναν εργοδότη και να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στην εργασία ή στα οικονομικά. Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 22/11 και θα νιώσετε σαν να βγαίνετε από το σκοτάδι (Σκορπιός) στο φως (Τοξότης). Στις 24/11 ακολουθεί και ο Ερμής, οπότε θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς, εστιάζοντας στην κοινωνική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια νέα σειρά εκλείψεων αρχίζει να διασχίζει τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού με την Πανσέληνο στις 19/11 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Αυτός είναι ο κοινωνικός τομέας του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με φίλους και ομαδικές δραστηριότητες, παιδιά και εραστές. Σε αυτούς τους τομείς η αλλαγή μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα. Εάν για κάποιον λόγο γίνει μια ξαφνική αποκάλυψη που σας σοκάρει ή φέρει το τέλος σε μια σχέση, σημαίνει ότι το σύμπαν σάς ανακατευθύνει στην αλήθεια ή σε έναν νέο σύντροφο. Τη ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προμηνύει ένα θετικό γεγονός και η ζωή σας θα ακολουθήσει εντελώς διαφορετική πορεία. Στις 22/11 εισέρχεται ο Ήλιος στον Τοξότη και ακολουθεί κι ο Ερμής στις 24/11, παρακινώντας σας να κάνετε ένα βήμα πίσω σε μια κουραστική κοινωνική κατάσταση. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 19/11 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων που είναι σημαντικός για εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Ενδεχομένως να συμβούν σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια ή στην καριέρα. Μπορεί να φύγετε να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να βρεθείτε σε ένα σημείο καμπής στα επαγγελματικά. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σηματοδοτεί έναν ευεργέτη ή κάποιον από το παρελθόν σας που θα παρέμβει με μια νέα ευκαιρία. Ίσως βρείτε το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει στο σπίτι ή με την οικογένειά σας. Κρατήστε το βλέμμα σταθερό στους μελλοντικούς στόχους. Στις 22/11 και στις 24/11 εισέρχονται ο Ήλιος κι ο Ερμής αντίστοιχα στον Τοξότη, φέρνοντας μια ιδανική εποχή για κοινωνικοποίηση και συναντήσεις με φίλους. 

 

ΙΧΘΥΣ
Με την Πανσέληνο - Έκλειψη Σελήνης στις 19/11 σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου εκλείψεων που ενεργοποιούν τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα παραμείνει ενεργός μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Έχει να κάνει με τη μάθηση και τη γνώση. Ο Ταύρος κυβερνά την οικογένεια και την τοπική κοινωνία. Ο Σκορπιός κυβερνά τα ταξίδια και τις ξένες συνδέσεις, δηλαδή μπορεί να σας επιβληθούν αλλαγές λόγω παγκόσμιων γεγονότων. Ένα μάθημα μπορεί να ακυρωθεί, ένα ταξίδι να επαναπρογραμματιστεί. Ορισμένοι θα επιστρέψετε στο σχολείο ως εκπαιδευτικοί ή θα οργανώσετε το e-shop της επιχείρησή σας. Στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και τονίζει τον επαγγελματικό τομέα. Στις 24/11 ακολουθεί και ο Ερμής. Πλέον θα ξέρετε πού πηγαίνετε και γιατί, οπότε θα μπορέσετε να κατανοήσετε τα ασυνήθιστα γεγονότα που θα διαδραματιστούν αυτόν τον μήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα