ADVERTISING
Σάββατο 08-08-20
Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης ενισχύει την κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα του Τόκυο 2020

08 Νοεμβρίου 2019 - 11:50

Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης ενισχύει την κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα του Τόκυο 2020

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης, μέσω του οποίου υπογραμμίζεται για μια ακόμα φορά το ειλικρινές του ενδιαφέρον για τον κυπριακό αθλητισμό, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Παύλος Κοντίδης. Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης έδωσε λεπτομέρειες του προγράμματος #TowardsTokyo, μιας δικής του πρωτοβουλίας μέσω της οποίας φιλοδοξεί να ενισχύσει οικονομικά από τρεις έως πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία αθλητών και αθλητριών και κατ’ επέκταση η όσο το δυνατό πιο δυναμική παρουσία της Κύπρου στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας. Τα χρήματα θα προκύψουν μέσα από τις πωλήσεις επίσημων προϊόντων του Παύλου Κοντίδη, που παρουσιάστηκαν και τα οποία πωλούνται μέσω του www.pksailingshop.com. 

Παύλο ποιός είναι ο λόγος αυτής σου της πρωτοβουλίας; 

Μέσα από την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια πέρασα αρκετές δυσκολίες και φουρτούνες. Ένας αθλητής/αθλήτρια που έχει πιθανότητες να διεκδικήσει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες γνωρίζω από πρώτο χέρι ποσό σημαντική είναι η οικονομική στήριξη για να καταφέρει να κάνει ακόμα μια προετοιμασία στο εξωτερικό ή και να λάβει μέρος σε ένα μεγάλο αγώνα.

Από αυτό το στάδιο πέρασα και εγώ. Πάντα είχα όνειρο να μεγαλώσει η Κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα.

Έτσι ο λόγος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να βοηθήσει στο να επιτευχθούν τα πιο πάνω με το να μαζευτούν χρήματα από τις πωλήσεις των προϊόντων και να βοηθηθούν αθλητές που το έχουν ανάγκη και είτε πήραν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς είτε έχουν μεγάλες πιθανότητες. Τους όρους και τα κριτήρια τα αναλύσαμε είδη, υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα μου PavlosKontides.com

Θυμίζω ότι 14/11 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών που θα επωφεληθούν από αυτή την καμπάνια αθλητικής ευθύνης.


Ο στόχος της;

Προσδοκούμε στο να μαζευτεί το ποσό τον 10 χιλιάδων ευρώ που θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια των αθλητών μας με στόχο να μεγάλωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα για το Τοκυο 2020. 


Μέχρι πότε μπορεί ο κόσμος να αγοράσει τα προϊόντα PK για την συλλογή του χρηματικού ποσού;

Δεν έχουμε ορίσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ανάλογα και με το ενδιαφέρον του κόσμου και του στοκ των προϊόντων.


 
Ο Παύλος Κοντίδης μίλησε γι αυτή του την πρωτοβουλία. «Η πρωτοβουλία Αθλητικής Ευθύνης με τίτλο #TowardsTokyo έχει οργανωθεί με στόχο να βοηθηθούν όσο το δυνατό περισσότερο στην προετοιμασία τους οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Ως αθλητής πάντα ήθελα και συνεχίζω να θέλω η Κύπρος να παρουσιάζεται σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με πολλούς αθλητές. Γι’ αυτό με την πρωτοβουλία αυτή την οποία έχουμε σχεδιάσει θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους του αθλητές που κυνηγούν την πρόκρισή του αλλά και σε αυτούς που έχουν ήδη προκριθεί να μπορέσουν να έχουν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις προετοιμασίας.

» είπε και πρόσθεσε: «Με το λανσάρισμα των 3 πρώτων προϊόντων PK επιδιώκουμε στην συλλογή ενός χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για όλους τους αθλητές οι οποίοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην ενέργεια αυτή.

Τα προϊόντα βρίσκονται προς πώληση για το κοινό στην ιστοσελίδα www.pksailingshop.comΤην πρωτοβουλία χαιρέτησαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων χορηγών και υποστηρικτών του Κύπριου Ολυμπιονίκη.


« O Παύλος κάνει περήφανους τόσο εμάς τους χορηγούς, όσο και όλη την Κύπρο. Όσον αφορά την προσπάθεια αυτή για τους νεαρούς μας αθλητές, γνωρίζουμε όλοι το πείσμα και το ζήλο του Παύλου για να πετυχαίνει, έτσι είμαστε σίγουροι πως θα στεφθεί με επιτυχία αυτή η κίνηση και εμείς θα είμαστε όπως πάντα δίπλα του» ανέφερε εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου ο κ. Δημήτρης Αλετράρης.

Εκπροσωπώντας τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης είπε πως «Ο Παύλος είναι ένας αξιοπρεπέστατος αθλητής, ο οποίος τιμά την Κύπρο, τιμά εμάς τους χορηγούς του, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι σκέφτεται και τους υπόλοιπους συναθλητές του. Το ήθος του Παύλου, η πίστη του στον αθλητισμό αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό, προσαρμόζεται στην κίνησή του αυτή. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που πορευόμαστε μαζί του σε αυτή την υπέροχη κίνηση του. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με έναν τέτοιο αθλητή.».

«Ο αθλητισμός είναι ένα κατ’ εξοχήν κοινωνικό φαινόμενο και έτσι αυτή η Πρωτοβουλία «Αθλητικής Ευθύνης» είναι ξεχωριστή διότι αναδεικνύει την τεράστια ευαισθησία,  ολυμπιακών διαστάσεων, εκ μέρους του Παύλου που τον χαρακτηρίζει στα κοινωνικά θέματα και πιο συγκεκριμένα στην στήριξη άλλων αθλητών. Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ποιος είναι ο Παύλος, τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος. Αξίζει να στηρίζουμε τον Παύλο Κοντίδη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» σημείωσε ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης της RCB Bank.

Για τη Πετρολίνα η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα Έλενα Νικολάου δήλωσε πως «Σήμερα όλοι στην οικογένεια της Πετρολίνα νοιώθουμε διπλά υπερήφανοι. Ο Παύλος, τον οποίο στηρίζουμε έμπρακτα, πέρα από τις χαρές που δίνει στην Κύπρο μας μέσα από τις επιτυχίες του, με την έναρξη της εκστρατείας Αθλητικής Ευθύνης, στηρίζει την προσπάθεια και άλλων Κύπριων αθλητών να φτάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Οι θαλασσινές διαδρομές του Παύλου Κοντίδη που τον έχουν φέρει στην κορυφή του κόσμου, έρχονται να γίνουν ένα με την αλληλεγγύη και το ευ αγωνίζεσθε. Ο Παύλος μας δικαιώνει ως αθλητής και πάνω από όλα ως άνθρωπος. Οι αρχές και οι αξίες που διακρίνουν τη συνολική του πορεία στον αθλητισμό και στην κοινωνία ταυτίζονται με αυτές τις Πετρολίνα».

Εκ μέρους του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντης ο κ. Χαράλαμπος Μπακιρτζής είπε ότι «Στηρίζουμε και τιμάμε τον Παύλο Κοντίδη, όχι μόνο για τις διακρίσεις του, αλλά και γιατί είναι ένας αθλητής που παράλληλα με τη σωματική εξάσκηση δεν ξεχνά την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος»


Ο Παύλος Κοντίδης είναι Brand Ambassador της Ayia Napa Marina ενώ τον χορηγούν και για το 2019 η ΟΠΑΠ Κύπρου, η RCB Bank, η Πετρολίνα και το Ίδρυμα Λεβέντη,. Στηρίζεται από το Easy Family of Brands, το Stelios Philanthropic Foundation και το VITA Group.

 
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.pavloskontides.com και στο http://www.facebook.com/PavlosKontidesOfficial και αγορές προϊόντων στο www.pksailingshop.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING