ADVERTISING
Σάββατο 25-06-22
Πόλεμος Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου:

22 Ιουνίου 2022 - 10:36

Πόλεμος Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου: "Συνειδητοποιώ ότι σκότωσε τα παιδιά μας" - "Τεράστια αδικία αυτό που μου συμβαίνει"

Η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα που επιδεινώνει κι άλλο τη θέση της και οι αποστάσεις του άλλοτε συμμάχου της, Μάνου Δασκαλάκη.

 

"Δύο ξένοι" είναι εδώ και καιρό ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Παρότι αρχικά ο 30χρονος στήριζε την σύζυγό του, με το που ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, πήρε αποστάσεις.

Οι ιατροδικαστές μιλούν για εγκληματική ενέργεια, καθώς τα ευρήματα μαρτυρούν ασφυκτικό θάνατο και για τα δύο κοριτσάκια.


Δεν αμφισβητώ το πόρισμα


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το πόρισμα, ο Μάνος Δασκαλάκης σημείωσε ότι δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των ειδικών, τονίζοντας ότι θα δηλώσει ξανά υποστήριξη κατηγορίας εναντίον της εν διαστάσει -πλέον- συζύγου του.

"Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα" ανέφερε στο Mega.

"Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα" πρόσθεσε.
 
 
Στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως είναι αθώα, ενώ σχολιάζει και την κατάθεση της αδερφής της, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα όταν πέθανε η Ίριδα.

"Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου, είναι τεράστια αδικία αυτό που μου γίνεται. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνται άδικα δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα", είπε στον Alpha.

"Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι ήξερε ότι έχω πειράξει το μωρό μου και να μην είχε βγει πρώτη να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου", συνέχισε.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ένας εκ των δύο δικηγόρων της 33χρονης γυναίκας αποκάλυψε ότι η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

"Αυτό που αισθάνθηκα όταν την είδα είναι ότι διατηρεί μεν μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά από την άλλη πλευρά διαπίστωσα ότι αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Δηλαδή αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει", δήλωσε χθες στο "Live News" ο συνήγορός της.

Τέλος, υπογράμμισε πως ο ίδιος αλλά και η πελάτισσά του περιμένουν να λάβουν το επίμαχο πόρισμα στα χέρια τους, προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα