ADVERTISING
Πέμπτη 18-08-22
Έλενα Παπαρίζου: “Όταν μπήκα στο Νοσοκομείο, μύριζε παντού καμένο, ήταν κατάμαυρη στο πρόσωπο και έκλαιγε”

10 Ιανουαρίου 2022 - 22:19

Έλενα Παπαρίζου: “Όταν μπήκα στο Νοσοκομείο, μύριζε παντού καμένο, ήταν κατάμαυρη στο πρόσωπο και έκλαιγε”

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε για τον σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη, για τους γονείς της και για τα χρόνια που έζησαν στη Σουηδία.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά», όπου και θυμήθηκε ξεχωριστές στιγμές από τη ζωή της, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Τα χρόνια στη Σουηδία και η Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου όταν ήταν 3 ετών οι γονείς της, την άφησαν στην θεία της στο Βόλο για να μεγαλώσει μαζί της, την ίδια στιγμή που εκείνοι έφυγαν μετανάστες στη Σουηδία. Όταν πια κατάφεραν να την πάρουν μαζί τους στη Σουηδία όπου και μεγάλωσε η Έλενα, για πολλά χρόνια.

Η τραγουδίστρια έκανε επίσης μια αναδρομή στα εφηβικά της χρόνια και στο ξεκίνημά της στα 17 της στο τραγούδι, την συνάντησή της με τον Νίκο Παναγιωτίδη των Antique και στην πρώτη τους συμμετοχή στην Eurovision πριν 21 χρόνια με το Die for you κατακτώντας με αυτό το τραγούδι την τρίτη θέση.

Εκείνη τη χρονιά ωστόσο πολλοί είχαν κάνει αρνητικά σχόλια θεωρώντας πως δεν είναι Ελληνίδα, αλλά Σουηδέζα: «Εμείς τα προσπεράσαμε εκείνα τα σχόλια. Αυτό είναι το καλό όταν είσαι νέος. Δεν σε ενδιαφέρει το τι λέει ο κόσμος.

Περισσότερο όμως ενόχλησε τον πατέρα μου παρά εμένα. Δεν μπορούσε κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Όπως και δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου. Είμαι ένα «πλούσιο» κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες. Πολλές φορές δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη και ποια δεύτερη, ποια αγαπάω περισσότερο. Δεν συγκρίνονται όμως αυτές οι δύο χώρες».

Πώς σώθηκε φίλη της μετά από φωτιά σε ντισκοτέκ της Σουηδίας

Η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε ένα τραγικό συμβάν, όταν είχε ξεσπάσει φωτιά σε ένα χώρο που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ στη Σουηδία, όταν ήταν παιδί.

«Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος» πρόσθεσε.

Η αναφορά της Έλενας Παπαρίζου στον Ανδρέα Καψάλη

Για τον Ανδρέα Καψάλη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν το ονειρευόμουν. Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Μ΄ αρέσει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είτε είναι καλό είτε κακό».

Τέλος, σε ένα σημείο της συνέντευξης, η ‘Ελενα Κατρίτση τη ρωτά αν ένιωσε κάποια στιγμή να ραγίσει η καρδιά της και η Έλενα με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά πως: «Ναι, την έχω αισθανθεί, την έχω νιώσει. Ξέρεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή μας. Και έπεσα εφτά φορές; Οχτώ φορές θα σηκωθώ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

enimerotiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα