ADVERTISING
Πέμπτη 18-08-22
Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

13 Ιανουαρίου 2022 - 17:26

Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

Οι πιο διάσημες δίδυμες στον κόσμο ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στον κόσμο του θεάματος ήδη από έξι μηνών, όταν η μητέρα τους, σε μια παρόρμηση της στιγμής, έστειλε μια φωτογραφία τους σε πρακτορείο κάστινγκ. Όμως η ζωή των αδελφών Όλσεν, όπως έχει συμβεί και με άλλα παιδιά-θαύματα, ήταν κάθε άλλο παρά στρωμένη με ροδοπέταλα.

Από πολύ μικρές ήταν δύσκολες στη συνεργασία, με αποτέλεσμα ακόμα και να βγουν από το καστ μιας ταινίας – για να ξαναπροσληφθούν αργότερα, για άγνωστους λόγους. «Νιώθαμε σαν μαϊμούδες στο νούμερο» έχει πει η Μέρι-Κέιτ Όλσεν σε συνέντευξή της, προσθέτοντας: «Κοιτάω παλιές φωτογραφίες μου και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ».

Σίγουρα η δημοσιότητα υπήρξε μια μεγάλη δοκιμασία για τα κορίτσια. Η Άσλεϊ Όσλεν θυμάται ότι ήταν ακόμα δεκαέξι ετών όταν μια δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είχαν χάσει την παρθενιά τους. Η Μέρι-Κέιτ κατά την ενηλικίωσή της παρουσίασε ανορεξία και έχασε πάρα πολλά κιλά, μέχρι που η οικογένειά της την έστειλε σε κλινική αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών.

Η Μέρι-Κέιτ παρουσίασε ανορεξία και έχασε πάρα πολλά κιλά, μέχρι που η οικογένειά της την έστειλε σε κλινική αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών.

Ξεκίνησαν σπουδές στο πανεπιστήμιο, αλλά τις εγκατέλειψαν επειδή δεν ένιωθαν ασφαλείς ανάμεσα στους συμμαθητές τους, που φημολογείτο ότι πουλούσαν τις προσωπικές πληροφορίες τους σε ταμπλόιντ. Η ιστορία της Μέρι-Κέιτ παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις κουτσομπολίστικες στήλες, που την ήθελαν να σχετίζεται με τον Χιθ Λέτζερ την περίοδο πριν από τον θάνατό του. 

Από το 2011 οι αδελφές Όλσεν αποσύρθηκαν σταδιακά από τη δημοσιότητα, κάνοντας επιλεκτικά εμφανίσεις σε λαμπερά events. Είχαν, άλλωστε, τη διαχείριση των brands τους, που τις καταξίωσαν στον κόσμο της μόδας. Μέχρι που το 2015 ένα γεγονός κηλίδωσε και την επαγγελματική φήμη τους: μια ομάδα μαθητευόμενων έκανε αγωγή στην εταιρεία τους. Η επικεφαλής τους, μια νεαρή σχεδιάστρια, κατηγόρησε τις εργοδότριές της ότι αναγκαζόταν να εργάζεται, χωρίς να αμείβεται, για 50 ώρες την εβδομάδα και πως βρέθηκε σε σημείο να νοσηλευτεί με αφυδάτωση, αφού είχε μεταφέρει μόνη της ένα φορτίο ρούχων κάτω από σχεδόν 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι περιπέτειες των αδελφών Όλσεϊ δεν έχουν τελειώσει, ωστόσο, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Μέρι-Κέιτ από τον Ολιβιέ Σαρκοζί, τραπεζίτη και ετεροθαλή αδερφό του Νικολά Σαρκοζί, με τον σύζυγό της να της βάζει προθεσμία για να αδειάσει το διαμέρισμά του από τα πράγματά της μέσα στην καραντίνα. Σήμερα η Μέρι-Κέιτ ζει με την αδερφή της και μια παρέα φίλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα