ADVERTISING
Σάββατο 07-12-19
Στο κόκκινο χαλί των Time Out Eating Awards 2016 και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

30 Νοεμβρίου 2016 - 09:45

Στο κόκκινο χαλί των Time Out Eating Awards 2016 και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Στην 12η απονομή των πιό νόστιμων βραβείων βρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι για την απονομή των σημαντικών αυτών βραβείων στους νικητές.

Τα Time Out Eating Awards 2016 παρουσίασε η Nespresso και πραγματοποιήθηκαν στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Δείτε ποιοί εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών και ποιοί ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς:

Η Ρούλα Γεωργιάδου και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος

Ο Λευτέρης Λαζάρου και η Μαριλένα Ιεροδιακόνου

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλη Γιολίτη

O Γιάννης Γεωργουλάς και η Ιωάννα Μαρία Ηλιάδη

Η Μαρία Αντωνίου

Ο Γιώργος Ευριπιώτης

Η Ευτυχία Ανδρέου

Η Μαρία Κυριάκου και η Τάσια Γιανναρά

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης

Η Έφη Παπαϊωάννου

Η Joanna Κασουλίδου

Η Γεωργία Γεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Η Γιόλα Φιλίππου και η Μαρία Χρυσοστόμου

Ο Ανδρέας Παπαϊωάννου

Η Βαρβάρα Χριστοφή

Η Χριστιάνα Θεμιστοκλέους

Η Κωνσταντίνα Χατζηζαχαρία

Η Γιώτα Παναγιώτου και η Κλαίρη Σκουφίδου

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου και η Πόπη Βακή

Η Αγγέλα Σταυρινού

Η Χαρά Χαραλάμπους

Η Μαρία Μασούρα

Η Μίνα Χρυσάνθου

Καλύτερη Νέα Άφιξη

Βραβευμένο: Έψιλον Resto | Bar. Ιδιοκτήτες: Carob Mill Restaurants LTD . Group Executive Chef: Σκεύος Καψός. Chef De Cuisine: Αντώνης Νικολάου. Assistant Group Executive Chef: Διομήδης Χατζηβαρνάβας. Sommelier: Andrian Andronache. Το βραβείο απένειμαν οι ηθοποιοί: Βαρβάρα Χριστοφή και Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Καλύτερη Διεθνής Κουζίνα

Βραβευμένο:  Σούξου Μούξου Μανταλάκια. Ιδιοκτήτης: Ανδρέας Χατζηστεφάνου. Chef: Χαράλαμπος Καραούζος. Το βραβείο απένειμαν οι ηθοποιοί: Βαρβάρα Χριστοφή και Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Βράβευση Καλύτερο Ψάρι

Βραβευμένο: Καλαμιές. Ιδιοκτήτες: Μαρία Ζαχαριάδου Μουστακά & Ξένιος Ζαχαριάδης Chef: Μαρία Ζαχαριάδου Μουστακά. Το βραβείο απένειμαν ο Διευθυντής Υπηρεσίας Καρτών Τράπεζας Κύπρου Στέλιος Τραχωνίτης και ο Γενικός Διευθυντής του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Καλύτερη Μεσογειακή Κουζίνα

Βραβευμένο: Το Παντοπωλείο "Καλή Όρεξη" . Ιδιοκτήτες: Θωμάς Μπέκας & Περικλής Χριστοφορίδης. Chef de Cuisine: Ηλίας Λέκας. Το βραβείο απένειμαν ο Διευθυντής Υπηρεσίας Καρτών Τράπεζας Κύπρου Στέλιος Τραχωνίτης και ο Γενικός Διευθυντής του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου

Βραβευμένο: Vivaldi by Mavrommatis, Four Seasons Hotel. Ιδιοκτήτης: Χρήστος Μουσκής. Executive Chef: Ανδρέας Μαυρομμάτης. Head Chef: Γιώργος Κωνσταντίνου. Το βραβείο απένειμαν ο Βάσος Κ. Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής Vassos Eliades LTD, και η Εμπορική Διευθύντρια του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Μαρία Κυριάκου.

Καλύτερο Café/ Bar/Restaurant

Βραβευμένο: Do Wine & Dine. Ιδιοκτήτης: Duat Wine Bar LTD. Chef De Cuisine: Ανδρέας Μαντζίρας. Sommelier:  Miroslav Kalinic. Το βραβέιο απένειμαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Γιώργος Δαμιανός και η μουσική παραγωγός του Super Fm και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, Χριστίνα Δημητρίου.

Καλύτερη Ταβέρνα

Βραβευμένο: Το Κουλτουριάρικο, στο Γούρρι. Ιδιοκτήτης: Χρήστος Βασιλείου. Chef: Χρήστος & Αντωνία Βασιλείου. Το βραβείο απένειμαν η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Time Out Πόπη Βακή και η Σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού Time Out, Μαρία Μασούρα.  

Βράβευση Καλύτερο Σουβλάκι

Βραβευμένο: Γραβέλλα τζιαι καπνιά. Ιδιοκτήτες: Χαράλαμπος Χαραλάμπους & Κωνσταντίνος Κατζιάνης. Chef: Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Το βραβείο απένειμαν η Υπεύθυνη Marketing της Anco Catering Equipment, Μαρία Λοϊζου και ο Άγγελος Λοϊζου.

Βράβευση Nice Price

Βραβευμένο: Cookshop. Ιδιοκτήτης /Διευθυντής: Αμαλία Μακρή Χατζηπαύλου. Consultant Chef: Ευαγόρας Χατζηπαύλου. Chef: Mihaly Vorak. Το βραβείο απένειμαν οι παρουσιαστές του ΣΙΓΜΑ και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο, Ανδρέας Δημητρόπουλος και Βασιλική Χατζηαδάμου.

Best Beer Place by KEO Beer

Βραβευμένο: Moondog’s bar & grill. Ιδιοκτήτης: Μάριος Κυπριανού. Διευθυντές: Γρηγόρης Περιβολάρης & Annita Bogaromi. Executive Chef: Ανδρέας Αγαθαγγέλου. Το βραβείο απένειμαν ο Διευθυντής Marketing της ΚΕΟ, Γιώργος Ευριπιώτης και  παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, Ευτυχία Ανδρέου.

Καλύτερη Κάβα Κρασιών

Βραβευμένο: Vino Cultura Wine Bar & Cellar. Ιδιοκτήτες: Κώστας Κωνσταντίνου & Ανδρέας Κυπριανού. Executive Chef: Ανδρέας Παπάς. Sommelier: Ανδρέας Κυπριανού. Το βραβείο απένειμαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και Οινοποιείου Παπαγιαννάκος Βασίλης Παπαγιαννάκος και σομελιέ Βάσος Μανώλη.

Καλύτερη Οινική Κουλτούρα

Βραβευμένο: Four Seasons Hotel. Ιδιοκτήτης: Χρήστος Μουσκής. F&B Manager: Γιάννος Γρηγορίου. Head Sommelier: Σάββας Παπαθωμάς. Ομάδα sommelier: Στάλω Αραπαντζή, Μάριος Κωνσταντινίδης, Woitek Rudziecki, Radu Argadu και Σάββας Κωνσταντινίδης. Το βραβείο απένειμαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και Οινοποιείου Παπαγιαννάκος Βασίλης Παπαγιαννάκος και σομελιέ Βάσος Μανώλη.

Αγαπημένο των Αναγνωστών του Time Out

Βραβευμένο: The Fish Market. Ιδιοκτήτης: PHC Franchised Restaurants Public Ltd. Consultant Chef: Λευτέρης Λαζάρου. Chef de Cuisine: Σάββας Σάββα. Το βραβείο απένειμαν η Διευθύντρια των περιοδικών Μαριλένα Ιεροσιακόνου και ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Pastry Chef της Χρονιάς 2016

Βραβευμένος: Δημήτρης Χατζηγιάννης. Από το 2010 κατέχει περήφανα τη θέση του Executive Pastry Chef του ξενοδοχείου Four Seasons. Το βραβείο απένειμαν οι chefs Λευτέρης Λαζάρου και Ηλίας Μαμαλάκης.

Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς 2016

Βραβευμένο: Γλυκό Τριαντάφυλλο Αγρού της Νίκης Αγαθοκλέους Λτδ. Το βραβείο απένειμε ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 

πηγή φωτό: ilovestyle

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING