ADVERTISING
Τρίτη 31-03-20
Πώς γοητεύετε τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό σας

13 Ιανουαρίου 2018 - 09:02

Πώς γοητεύετε τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό σας

Οι περισσότερες γυναίκες είναι ερωτευμένες με κάποιον ή μπορεί να έχουν σχέση με τον αγαπημένο τους. Στην κάθε περίπτωση, η κάθε γυναίκα έχει μία μοναδική ιδιότητα που τ’ αστέρια της χάρισαν. Έχετε κάτι μοναδικό που μπορεί να κάνει έναν άντρα να χάσει τα λογικά του: αρκεί να το ανακαλύψετε και να το καλλιεργήσετε προκειμένου κανείς να μην είναι ικανός να σας αντισταθεί. Αναζητήστε το και αφήστε και τους γύρω σας ν’ ανακαλύψουν την πνευματική θεία ενέργειά σας, μέσα από τα κρυμμένα σας χαρίσματα.Κριός

Οι θερμόαιμες Κριοί προσελκύουν συντρόφους που λαχταρούν αυθεντική περιπέτεια και ένταση, αναπάντεχα ταξίδια στη ζωή τους. Ίσως γνωρίσατε έναν άντρα ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε μία μονότονη ζωή. Όταν όμως γνωρίσει εσάς, τη γυναίκα Κριό, ελεύθερη και αδάμαστη, ανακαλύπτει τον ενθουσιασμό. Οι άνδρες που συναντάτε είναι συνήθως «άγρια παιδιά»,  κοσμογυρισμένοι, άντρες εθισμένοι στην αδρεναλίνη και περιπετειώδεις. Η γυναίκα Κριός που θα συναντήσει αυτόν τον συνοδοιπόρο, θα βιώσει την υπέρτατη ευτυχία.

Ταύρος

Η  γυναίκα Ταύρος είναι ιδανική για τον άντρα που αναζητά στο πλάι του μία γυναίκα αξιόπιστη και αφοσιωμένη. Αν είστε Ταύρος, γνωρίζετε τι σημαίνει η αγάπη άνευ όρων και η εμπιστοσύνη σε κάποιον που γνωρίζετε ότι σας εκτιμά. Αποτελείτε πρώτη επιλογή του άνδρα που επιζητά μία σίγουρη, ευφυή και αξιόπιστη γυναίκα . Να είστε επιφυλακτικές με εκείνους πού σας προσεγγίζουν με κίνητρο την οικονομική σας άνεση, παρά για τα αισθήματά σας.

Δίδυμος

Η ζωή που μπορεί να προσφέρει η διπλή φύση της Διδύμου είναι συναρπαστική για τους άνδρες που θα τη συναντήσουν. Για τους υποψήφιους συντρόφους σας, το ραντεβού μαζί σας βιώνεται σαν τζόγος: «Ποια από τις δύο πλευρές της θα συναντήσω απόψε; Την καλή ή την κακή;». Αγαπητή Δίδυμε, ο άντρας που θα ξελογιαστεί μαζί σου θα είναι ανυπόμονος να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.

Οι άντρες που προσπαθούν να σας κατακτήσουν ακολουθούν την καρδιά τους και για το λόγο αυτό οδηγήθηκαν σε εσάς. Από τη στιγμή που ο ένας θα συναντήσει τον άλλον, η ζωή δε θα είναι ποτέ ξανά προβλέψιμη.

Καρκίνος

Το ζωδιακό σύμβολο του Καρκίνου ξέρει καλά τη συναισθηματική επαφή που υπερβαίνει απλά την «εμφάνιση» ή τα «πλούτη».  Οι Καρκίνοι είναι γυναίκες αισθησιακές, με ενσυναίσθηση και βάθος.  Οι γυναίκες Καρκίνοι, πιο ευαίσθητες από τις υπόλοιπες, δε βάζουν όριο στην  αγάπη που αισθάνονται. Οι Καρκίνοι προσφέρουν μία ενέργεια ικανή να πυροδοτεί και ν’ ανανεώνει το αυθεντικό συναίσθημα της αγάπης και του έρωτα.

Λέων

Οι γοητευτικές λιονταρίνες μπορούν να προσελκύσουν όποιον άνδρα επιθυμούν. Οι Λέοντες αποπνέουν αυτοπεποίθηση και ομορφιά, ακόμη και όταν είναι ατημέλητες. Είναι γεγονός ότι κάθε άντρας μαγεύεται από μία γυναίκα που εκπέμπει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ίσως οι άντρες που σας προσεγγίζουν να έχουν οι ίδιοι ανάγκη ασφάλειας και επιβεβαίωσης, μία σύντροφο που να τους δίνει κίνητρο να βελτιώνονται. Οι άντρες που διεκδικούν μία γυναίκα Λέοντα αισθάνονται όμορφα όταν τους χαρίζετε την προσοχή σας.

Παρθένος

Οι Παρθένοι ανήκουν στα πιο ψύχραιμα συναισθηματικά άτομα του ζωδιακού κύκλου και έτσι δεν προσελκύουν συχνά ευαίσθητους άνδρες.  Άλλωστε για τις Παρθένους αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Έτσι, όταν έναν άνδρας ανακαλύψει την περίπλοκη φύση μίας γυναίκας Παρθένου, τότε τη διεκδικεί γιατί εκείνος είναι ανοιχτός στις προκλήσεις και η Γυναίκα παρθένος είναι η απόλυτη πρόκληση. Ο άνδρας που σας διεκδικεί έχει κάθε λόγο να είναι ερωτευμένος με το μυαλό σας, το κορμί και την ψυχή σας. Με ένα τέτοιον άνδρα στο πλάι σας, θα βγάλετε το φυσικό σας χάρισμα στην επιφάνεια.


Ζυγός

Οι γυναίκες Ζυγοί είναι μετρ της ισορροπίας και μπορούν με ευκολία να αντισταθμίζουν όλες τις πτυχές της ζωής τους. Αυτή σας η αυτοκυριαρχία εκθαμβώνει τον άντρα εκείνον που βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Οι άντρες που σας προσεγγίζουν  αναζητούν μία σύντροφο που θα δει τον κόσμο από τη δική τους σκοπιά και που ίσως θα τους προσφέρει μία εναλλακτική προοπτική. Άλλες ικανότερες από τις γυναίκες Ζυγούς που είναι μάστερ της διπλωματίας, δεν πρόκειται να βρεθούν.

Σκορπιός

Σε κάθε Σκορπιό σιγοκαίει ένα αδάμαστο πάθος να ζήσουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους. Η ένταση του πάθους αυτού μπορεί να κάνει έναν άντρα να νιώθει σαν σκόρος πλάι στη φωτιά. Ορισμένοι ίσως καούν και φύγουν, όμως όσοι καίγονται από την επιθυμία να σας κατακτήσουν, και θα σας προσεγγίσουν. Οι άντρες αυτοί επιζητούν γνήσιο πάθος στη σχέση τους. Επίσης ο άντρας που θέλει να είναι με μία Σκορπιό, είναι εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία για να σμιλέψει το πάθος αυτό σε κάτι ασύγκριτο.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει ένα πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του: το χιούμορ, την ικανότητα να σκορπίζει το γέλιο. Η σοβαρότητα δεν είναι το φόρτε του Τοξότη και αυτή σας η ικανότητα να επιστρατεύετε το χιούμορ σε κάθε πτυχή της ζωής σας, σάς κάνει πολυπόθητη σε πολλούς. Και ποιος άντρας δε θέλει στο πλάι του μία γυναίκα που ν’ αντιμετωπίζει τις αναποδιές της ζωής με χιούμορ;

Οι γυναίκες Τοξότες διαθέτουν τα αναγκαία συστατικά κάθε υγιούς δεσμού, τη συντροφικότητα και την αγάπη.

Αιγόκερως

Ο άνδρας που πρέπει να σας κάνει επιφυλακτικές, γυναίκες Αιγόκεροι, είναι εκείνος που τρέμει μπροστά σας, αβέβαιος για τον εαυτό του. Έχει γοητευτεί από την ασφάλεια την οποία αποπνέετε, όμως να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να διορθώσετε τα πάντα ή τους πάντες.

Η λογική ικανότητα του Αιγόκερου προσελκύει έναν προσγειωμένο άντρα. Δε στρέφεται σε εσάς ζητώντας βοήθεια, παρά μόνο θέλει να είναι στήριγμα και συνοδοιπόρος σας στις προκλήσεις της ζωής, ακόμη και τη στιγμή που πιστεύετε ότι δε χρειάζεστε κανέναν. Ο άντρας αυτός θα είναι για εσάς ο Πρίγκιπας στο άσπρο άλογο.

Υδροχόος

Ο κύριος που ερωτεύεται μία γυναίκα Υδροχόο έχει διακρίνει σε αυτή τα ιδιόμορφα στοιχεία της προσωπικότητάς της και θέλει να τα ανακαλύψει και να τα καλλιεργήσει. Οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν για την ειλικρίνεια σε κάθε άποψη της ζωή τους και δεν κρίνουν τη συμπεριφορά των γύρω τους. Ακριβώς αυτό το στοιχείο αγαπά ένας άντρας που επιζητά την αποδοχή και, αν τύχει και ταιριάξετε, αυτό θα είναι επειδή σε εκείνον διακρίνατε αρετές που καμία άλλη δεν μπόρεσε.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι από τα πιο πνευματικά και διαισθητικά ζώδια του κύκλου. Έχουν τις αισθήσεις τους ανοιχτές και σε έναν σύντροφο επιζητούν να ανακαλύψουν και ν’ αξιοποιήσουν την εσωτερική τους δύναμη. Είναι ως εκ τούτου πιθανό ένας ανασφαλής άνδρας να ερωτευτεί μία γυναίκα Ιχθύ.

Όταν εκείνος δε μπορεί να βρει εκείνο που αναζητά στη δική του ψυχή, τότε στρέφεται στη γυναίκα Ιχθύ για να το δει εκείνη, με τα δικά της μάτια. Οι σύντροφοι αυτοί βοηθούν τις γυναίκες να δουν πιο ξεκάθαρα και να συγκεντρωθούν σε μία ενδόμυχη πνευματική αντήχηση.

 

Οι νόμοι της έλξης σχετίζονται με το σύμβολο του ζωδιακού κύκλου. Όταν ένας άνδρας βγει από τη ζωή σας, στερείται τις μοναδικές σας αρετές.

 Αλλά ποιος ξέρει ποιος μέλλει να μπει στη ζωή σας;


 

flowmagazine.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING