ADVERTISING
Δευτέρα 27-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 21/08 έως 27/08

21 Αυγούστου 2017 - 12:15

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 21/08 έως 27/08

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η νέα Σελήνη στις 21 Αυγούστου συμπίπτει με μια ολική έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Λέοντα. Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει όλους τους ανθρώπους προκαλώντας αναστατώσεις, αύξηση ατυχημάτων, σύγκρουση συμφερόντων και ρήξη σχέσεων.

Κριός

Η έκλειψη του Ηλίου σηματοδοτεί μια αναπόφευκτη δοκιμασία. Πραγματοποιείται στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, επηρεάζοντας τη δημιουργικότητά σας και τις συνθήκες εργασίας. Βέβαια, υπάρχουν δικλίδες ασφάλειας, τόσο από τον ίδιο σας τον εαυτό όσο και από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Σας σώζει η καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, κάνοντας τις συνέπειες αυτού του φαινομένου προειδοποιητικές και όχι καταστροφικές.

ΤΙΡ: Υπερασπίστε τις σχέσεις αγάπης και αποφύγετε επικρίσεις.

Ταύρος

Για σας το φαινόμενο της έκλειψης θα σχετιστεί με ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο θα εκδηλωθεί στο στενό σας περιβάλλον. Προνοήστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας και του οικογενειακού χώρου. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους και μην πιέζετε καταστάσεις. Αντίθετα, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί.

ΤΙΡ: Μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Δίδυμοι

Η έκλειψη του Ηλίου θα φέρει κάποια περιστατικά που θα αλλάξουν τα προγράμματά σας. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας πιέσουν εξαιτίας υποχρεώσεων που δεν έχετε υπολογίσει, τόσο στον επικοινωνιακό τομέα όσο και στον προσωπικό. Ένα σχέδιο ανατρέπεται ή μετατίθεται. Μια υπόσχεση αναιρείται και μια αγοραπωλησία αναβάλλεται.

ΤΙΡ: Ελέγχετε τα εκφραστικά σας μέσα.

Καρκίνος

Σε συνέχεια των προηγούμενων επεισοδιακών ημερών ακολουθούν μερικές ακόμη. Προνοήστε για την οικονομική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια, αρκεστείτε στον παράγοντα τύχη που θα σας δοθεί, μην πιέζετε εκείνους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αιτήματά σας και συνεχίστε να ζείτε και να εργάζεστε με τα μέσα που διαθέτετε.

ΤΙΡ: Μην είστε ριψοκίνδυνοι στα ερωτικά σας.

Λέων

Αν και οι κυρίαρχοι του καλοκαιριού, οι εκλείψεις που συμβαίνουν φέτος, σκιάζουν τον ορίζοντά σας και θίγουν το γόητρό σας μέσα από την εκδήλωση γεγονότων που ενδεχομένως δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να χειριστείτε. Η μοίρα για δεύτερη φορά σας έχει βάλει στο στόχαστρο και σας δοκιμάζει. Αντισταθείτε στις δυσκολίες και αποφύγετε δύστροπους ανθρώπους.

ΤΙΡ: Μην αναμειγνύεστε σε σχόλια και μην είστε ευκολόπιστοι.

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη, στα σύνορα του ζωδίου σας με το Λέοντα, θα αναμοχλεύσει κάποια παλιά δυσάρεστη ιστορία και θα σας υποχρεώσει να την αντιμετωπίσετε θαρραλέα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, ένα γεγονός θα αλλάξει το πρόγραμμά σας και όσοι εργάζεστε θα αιφνιδιαστείτε από κάποιες έκτακτες δυσκολίες.


ΤΙΡ: Γίνετε περισσότερο προνοητικοί προς κάθε κατεύθυνση.

Ζυγός

Το διάστημα συνεχίζει να είναι δύσκολο και επεισοδιακό. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχύτητα. Οι μέρες απαιτούν φρόνηση και προνοητικότητα. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε έκθεση κινδύνου. Ελέγχετε τι λέτε και τι δηλώνετε. Όσοι εργάζεστε προσέξτε παρεξηγήσεις και μικροατυχήματα στη δουλειά σας.

ΤΙΡ: Μην υπολογίζετε χωρίς τον «ξενοδόχο».

Σκορπιός

Η έκλειψη του Ηλίου στο Λέοντα έχει επεισοδιακές συνέπειες στην κοινωνική σας ζωή και διαταράσσει το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης στο Λέοντα που συμμετέχει κάνει πιο επικίνδυνη την καθημερινότητα για πολλούς από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Ξεχάστε για λίγο τις ιδιοτροπίες σας και προσαρμοστείτε στο κλίμα που κυριαρχεί.

ΤΙΡ: Κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα!

Τοξότης

Παρά την έκλειψη του Ηλίου στο Λέοντα, οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται αυτές τις ημέρες εξυπηρετούν αρκετά τις επιδιώξεις σας και σας παρέχουν και μια ασπίδα προστασίας. Ωστόσο, φανείτε συνεργάσιμοι με το περιβάλλον, ανεχτείτε κάποια πράγματα που θα προκύψουν στα πρακτικά θέματα και φροντίστε να προωθήσετε όπου μπορείτε το συμφέρον σας.

ΤΙΡ: Μετριοπάθεια και λογική είναι αυτά που χρειάζεστε τώρα.

Αιγόκερως

H δεύτερη έκλειψη του Αυγούστου, αυτή του Ήλιου στο Λέοντα, προσβάλλει λίγο τα συμφέροντα και αυξάνει αντιξοότητες στην καθημερινότητά σας. Η θέση όμως της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας βοηθά να έχετε την υποστήριξη τρίτων σε ώρες ανάγκης και την κατανόηση κάποιων άλλων, προκειμένου το ηθικό σας να παραμείνει δυνατό.

ΤΙΡ: Αποφύγετε πράγματα και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.

Υδροχόος

Η έκλειψη του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα είναι ένα σημάδι δύσκολο για τις αισθηματικές σας σχέσεις. Εκτός από αυτές θα διαταράξει και κάθε μορφή συνεργασίας και κοινωνικής επαφής. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στη συμπεριφορά σας και προσεκτικοί στη διαχείριση. Οικονομικά δεν θα λείψουν μικρές νέες δυσκολίες αλλά θα μπορέσετε να καταφέρετε αυτό που θέλετε.

ΤΙΡ: Μην αμελείτε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ιχθύες

Η καθημερινότητα προβλέπεται κουραστική και εκτός από την έκλειψη θα σας επηρεάσει και ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ένα γεγονός θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική και η επαφή σας με έναν άνθρωπο θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερη θέση απέναντι στα γεγονότα και στις εξελίξεις.

ΤΙΡ: Καταπολεμήστε τις ανησυχίες και τους φόβους σας.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING