ADVERTISING
Δευτέρα 27-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 28/08 έως 03/09

28 Αυγούστου 2017 - 11:54

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 28/08 έως 03/09

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο την Τρίτη στον Τοξότη επαναφέρει σταδιακά την αισιοδοξία στην καθημερινότητα και επανορθώνει τις συνέπειες των πρόσφατων εκλείψεων. Τώρα απαιτείται σωστή δουλειά, επανασύνδεση με τους στόχους μας και πίστη στο αίσιο αποτέλεσμα κάθε σοβαρής προσπάθειας.

Κριός

Προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα χωρίς να προσπαθείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. Οι άλλοι αντιστέκονται στις προθέσεις σας, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας, και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε εκτεθεί σημαντικά σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ότι απαιτείται και η δική τους συμβολή σε μια κοινή προσπάθεια. Αισθηματικά είστε περισσότερο ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα.

ΤΙΡ: Αν είστε σε διακοπές, φροντίστε να ανανεώσετε τον ψυχισμό σας.

Ταύρος

Κάποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στην εργασία και θα πρέπει να υποστηρίξετε με τις δικές σας δυνάμεις τις εξελίξεις που σας αφορούν. Φροντίστε να βάλετε το νερό στο αυλάκι και να έχετε υπομονή μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επιμείνετε, ακόμα και αν κάποιοι φροντίζουν να σας αποθαρρύνουν. Οικονομικά συνεχίστε να επιδιώκετε το καλύτερο, καλύπτοντας μικρές παράπλευρες απώλειες.

ΤΙΡ: Κρατήστε μυστικούς τους στόχους και τις ενέργειές σας.

Δίδυμοι

Δημιουργούνται σιγά σιγά οι προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίστε τις δυσκολίες στα οικονομικά και πρακτικά θέματα. Επαγγελματικά φροντίστε να μην ξεπερνάτε τα όρια των αρμοδιοτήτων σας και να μη δίνετε αυθαίρετες ερμηνείες στα γεγονότα. Αισθηματικά και κοινωνικά η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον και ένταση. Μια ευχάριστη είδηση θα αναπτερώσει τις ελπίδες και το ηθικό σας.

ΤΙΡ: Αποφύγετε την υπερβολή στις συναναστροφές και τις εκδηλώσεις σας.

Καρκίνος

Όσο και αν νομίζετε ότι κάποιοι άλλοι είναι περισσότερο ευνοημένοι αυτή την εποχή, η εβδομάδα έρχεται να ανατρέψει αυτή σας την αντίληψη. Μέσα σε λογικά πλαίσια μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας, να επιληφθείτε των οικογενειακών σας αναγκών και να επιτρέψετε στην αισθηματική σας ζωή να εξελιχθεί σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Οικονομικά υπάρχει μια μικρή δόση αισιοδοξίας.

ΤΙΡ: Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας.

Λέων

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε περισσότερο ανυπόμονοι και ριψοκίνδυνοι από άλλες φορές. Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σας διακρίνει βρίσκει διέξοδο στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις, αν και ορισμένες φορές δημιουργεί γύρω σας ένα πολεμικό κλίμα, το οποίο θα κληθείτε να διαχειριστείτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η υγεία σας μπορεί να σας απασχολήσει.

ΤΙΡ: Δώστε στους άλλους το περιθώριο να σας καταλάβουν και να σας στηρίξουν.

Παρθένος

Δώστε την πρέπουσα σημασία στα αισθηματικά σας και προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας στα νέα δεδομένα. Φανείτε ευέλικτοι και δείξτε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα διαπιστώσετε το ενδιαφέρον που προκαλείτε στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία και διακριτικότητα.


ΤΙΡ: Προνοήστε για κάποιες έκτακτες οικονομικές ανάγκες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν οι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα θα ασχοληθείτε και με τα προσωπικά σας θέματα. Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας, ανανεώνεται η κοινωνική σας ζωή και επιτυγχάνετε έναν επαγγελματικό σας στόχο. Είναι η περίοδος που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση αλλά και να διαχειριστείτε μια δύσκολη αλλαγή στην καθημερινότητά σας.

ΤΙΡ: Ξεπεράστε τις αγκυλώσεις μια παρεξήγησης.

Σκορπιός

Οι συνθήκες της εβδομάδας σάς θέλουν για λίγο ακόμα στο παρασκήνιο των εξελίξεων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να απογοητευτείτε από οτιδήποτε δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα σχέδιά σας ή δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η εβδομάδα φέρνει και μερικά έκτακτα έξοδα, τα οποία δείχνουν να τακτοποιούνται την τελευταία στιγμή.

ΤΙΡ: Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα.

Τοξότης

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας φροντίζει να ανανεώσετε τον ψυχισμό σας, να απολαύσετε τη θεωρητική επιτυχία των σχεδίων σας και να έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία για να γυρίσετε σελίδα στα αισθηματικά σας. Η έκπληξη είναι το στοιχείο που προβάλλει έντονα στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό, φροντίστε να μη δεσμεύεστε με υποσχέσεις.

ΤΙΡ: Διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες επικοινωνίας και δράσης.

Αιγόκερως

Μια δόση ταλαιπωρίας κρύβει αυτή η εβδομάδα, αν δεν μπορέσετε να συγχρονιστείτε με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και αν δεν αλλάξετε στάση απέναντι σε θέματα που απασχολούν είτε την οικογένεια είτε ένα σύνολο ανθρώπων. Οι θέσεις σας δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά σε επιθυμίες, γεγονός που σας οδηγεί σε ένα είδος απομόνωσης και σκεπτικισμού.

ΤΙΡ: Ακολουθήστε το ρεύμα και μη δίνετε αφορμές για παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Κάποια γεγονότα ίσως σας αναγκάσουν να αλλάξετε προτεραιότητες στην εργασία ή στις συναναστροφές σας. Ό, τι και αν κάνετε, φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει υποστήριξη από εκείνους που σας συμπαθούν. Αισθηματικά μη φοβάστε να κάνετε την κίνηση που θεωρείτε ότι θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΤΙΡ: Επιβεβαιώστε την ισχύ κάποιων υποσχέσεων που σας έχουν δώσει.

Ιχθύες

Μέρος του σχεδίου στα επαγγελματικά σας είναι και η υπομονή. Όταν κρίνετε πως ήρθε η ώρα να δράσετε, φροντίστε να έχετε προνοήσει για την επιτυχία σας. Αισθηματικά μην αφήνετε στους άλλους περιθώρια για παρεξηγήσεις. Ένας φίλος θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, ενώ ένα τυχαίο γεγονός θα σας ενθαρρύνει να υποστηρίξετε καλύτερα τις θέσεις σας!

ΤΙΡ: Απολαύστε τις μικρές χαρές της κοινωνικής σας ζωής.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING