ADVERTISING
Δευτέρα 09-12-19
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 04/09 έως 10/09

04 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:33

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 04/09 έως 10/09

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία την Τρίτη στο Λέοντα και δίνει ταχύτητα στις εξελίξεις που αφορούν την πρακτική καθημερινότητα. Η Πανσέληνος της Τετάρτης στους Ιχθύς σε άλλους χαρίζει αισθησιασμό στις ερωτικές σχέσεις και σε άλλους αποκαλύπτει μυστικά και σκοπιμότητες.

Κριός

Η παρόρμηση μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Φροντίστε να μην εκτίθεστε στο περιβάλλον σας και να μην εκφράζετε πρώτοι τη γνώμη σας. Αισθηματικά, είναι πιο ήρεμη η εβδομάδα μετά τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να αλλάξετε τις επιδιώξεις σας.

ΤΙΡ: Μην παρασύρεστε από ανεκπλήρωτες επιθυμίες.

Ταύρος

Το περιβάλλον υποχωρεί στο δίκαιο ή στις απαιτήσεις σας. Ξέρετε πώς να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, αλλά μερικές φορές δυσκολεύεστε να εκφράσετε τους λόγους για τους οποίους επιμένετε. Αισθηματικά υπάρχουν ταλαιπωρίες, που δεν οφείλονται σε διαφωνίες με το σύντροφό σας, αλλά στις συνθήκες. Οικονομικά μια μικρή ενίσχυση θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε.

ΤΙΡ: Με υπομονή θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Όσο περισσότερα παραβλέψετε αυτή την εβδομάδα, τόσο περισσότερα θα απολαύσετε. Οι προθέσεις των άλλων γύρω σας εξακολουθούν να είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τις δικές σας. Οικονομικά μην ανοίγεστε και μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αντιστοιχούν, αν θέλετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΙΡ: Είναι προτιμότερο να βασιστείτε στο ένστικτό σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα φέρνει πολλές ασχολίες στην καθημερινότητά σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας πρέπει να γίνει εποικοδομητικός για να σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μικρές επιτυχίες και χαρές στην κοινωνική σας ζωή είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μετακινήσεις και σχέδια ολιγοήμερων διακοπών χρειάζονται καλύτερη οργάνωση.

ΤΙΡ: Διαχειριστείτε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες!

Λέων

Σιγά σιγά η ζωή σας επιστρέφει στην κανονικότητα, αλλά φροντίστε να σκεφτείτε έξυπνα και να πράξετε ανάλογα. Κυριαρχούν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία χρειάζονται επιβεβαίωση των αισθημάτων σας και της προσοχής σας. Ένα οικονομικό ή νομικό θέμα έχει πάρει το δρόμο του, γι’ αυτό να είστε καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπισή του.

ΤΙΡ: Διατηρήστε τις ισορροπίες στα αισθηματικά σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα ευνοεί τις ενέργειες που στοχεύουν στη βελτίωση των σχέσεων με δύσκολους ανθρώπους και τη διάθεση συνεννόησης στα αισθηματικά. Τα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τη διαχείριση των περιουσιακών σας και των σχετικών διακανονισμών ή συμφωνιών χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.


ΤΙΡ: Βελτιώστε τις συνεννοήσεις και την επικοινωνία με τους άλλους.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και προκαλεί το αίσθημα δικαιοσύνης που σας διέπει. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε και να μην ανοίξετε μέτωπα στην εργασία. Αισθηματικά η Πανσέληνος της Τετάρτης στους Ιχθύς σάς βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας. Οικονομικά προσέξτε να μην παρασυρθείτε από διάθεση καταναλωτισμού.

ΤΙΡ: Αποφύγετε την υπερβολή στις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Tα περισσότερα από τα θέματα που σας απασχολούν αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και καλή οργάνωση. Αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία, όσο και αν σας πιέζουν. Η οικογένεια έχει τα δίκια της και έχει ανάγκη τη φροντίδα σας. Μια είδηση θα σας χαροποιήσει αλλά και θα σας προβληματίσει.

ΤΙΡ: Μην αφήνετε το πείσμα σας να σας κυριεύει.

Τοξότης

Ιδιαίτερα συναισθηματική η Πανσέληνος της Τετάρτης, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες που περιλαμβάνουν το σύντροφο. Στα πρακτικά θέματα μην υπολογίζετε σε υποσχέσεις και μη βασίζεστε στην καλή σας τύχη. Η εβδομάδα απαιτεί στοχευμένες ενέργειες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές κινήσεις σας.

ΤΙΡ: Τιθασεύστε τη βιασύνη και την παρόρμηση που σας διακρίνουν.

Αιγόκερως

Η στωικότητα, η αντοχή και η εργατικότητά σας βοηθούν να ξεπεράσετε μικρούς σκοπέλους τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι χρειάζονται τη συμπαράστασή σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε συναισθήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που ταλαιπώρησαν τις σχέσεις σας.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε τους συμμάχους που σας χαρίζει ο Άρης στην Παρθένο.

Υδροχόος

Αναθεωρήσεις σε όλους τους τομείς φέρνει η εβδομάδα. Εστιάστε σε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε. Οι ευθύνες στην οικογένεια μεγαλώνουν ευχάριστα. Ένα σχέδιο στα επαγγελματικά σας φαίνεται να βρίσκει οπαδούς, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για την πραγματοποίησή του.

ΤΙΡ: Ερμηνεύστε σωστά τα σημάδια των καιρών.

Ιχθύες

Προσοχή στα οικονομικά σας, τα οποία θα εξακολουθήσουν να σας προβληματίζουν και να σας ταλαιπωρούν για λίγο καιρό ακόμα. Η εβδομάδα σάς βοηθά να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και περισσότερο ανθεκτικοί σε πιέσεις. Μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας και μη γίνεστε ριψοκίνδυνοι σε πρακτικά θέματα

ΤΙΡ: Φροντίστε να ιεραρχήσετε σωστά τις όποιες ανάγκες σας.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING