ADVERTISING
Δευτέρα 27-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 11/09 έως 17/09

12 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:04

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 11/09 έως 17/09

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η δύσκολη όψη του Ήλιου στην Παρθένο με τον Δία στο Ζυγό πυροδοτεί ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις σε όλους τους τομείς, ενώ έθνη, οργανισμοί και κοινωνικές ομάδες χρησιμοποιούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού στη μάχη της επικράτησης.

Κριός

Οι εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν είναι αργές και κάποια εμπόδια φαίνεται να τις καθυστερούν ακόμα περισσότερο. Φροντίστε να μην πιέζετε τις καταστάσεις στα όριά τους. Αισθηματικά ευνοείστε περισσότερο από άλλες φορές και μπορείτε τώρα να επιμεληθείτε ενός θέματος που αφορά στο γάμο ή στην οικογένεια.

ΤΙΡ: Να έχετε υπομονή στα πρακτικά θέματα και φαντασία στα αισθηματικά σας.

Ταύρος

Ο Άρης στην Παρθένο σάς κάνει αποτελεσματικούς στις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας. Κάποιες υποχρεώσεις παραμένουν στο πρόγραμμα, σίγουρα όμως με λιγότερη ένταση από ό,τι στο παρελθόν. Δικαιώνεστε στις επαγγελματικές σας επιλογές, αλλά θα κληθείτε να δώσετε λύσεις σε άλλα θέματα, από τα οποία εξαρτάται είτε η σχέση είτε μια σημαντική φιλία σας.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την ηρεμία σας.

Δίδυμοι

Οι ιδέες και οι καλές δημόσιες σχέσεις δεν αρκούν για την απαλλαγή σας από τα θέματα που σας απασχολούν. Χρειάζεται μεθοδική προσπάθεια για να επανέλθουν όλα στην κανονική τους κατάσταση. Αισθηματικά φροντίστε να επιδείξετε καλή διάθεση, κατανόηση και φροντίδα απέναντι στο σύντροφο.

ΤΙΡ

Να είστε διακριτικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Καρκίνος

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν, έστω και αν δεν φανερώνετε στους άλλους τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην παραξενευτείτε αν αντιμετωπίσετε ξαφνική εχθρότητα από παλιούς γνώριμους στην εργασία και προφυλαχτείτε από εκείνους που έχουν αντίθετο συμφέρον από το δικό σας. Φανείτε διακριτικοί σε θέματα που αφορούν τρίτους, καθώς η εβδομάδα δεν επιτρέπει επεμβάσεις σε υποθέσεις άλλων.

ΤΙΡ: Χειριστείτε σωστά μια πληροφορία ή ένα πλεονέκτημά σας.

Λέων

Φροντίστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά ή την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα πρόσφατα γεγονότα σας υπέδειξαν σε ποιους τομείς υστερείτε και σε ποιους μπορείτε να βελτιωθείτε σχετικά εύκολα. Φροντίστε να προβάλετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

ΤΙΡ: Δεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν.

Παρθένος


Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα σας παρασύρει σε κάποιου είδους υπερβολές για το χαρακτήρα σας. Φροντίστε να μην υπαναχωρήσετε και να μην αφήσετε τις δεύτερες σκέψεις να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Οικονομικά έχετε επιλογές και ευκαιρίες. Οι σχέσεις σας με παιδιά και εξαρτημένα άτομα χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

ΤΙΡ: Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε!

Ζυγός

Κάποιες υποχρεώσεις σάς αναγκάζουν να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας. Μην κάνετε σενάρια αυτή την εβδομάδα και μην απομακρύνεστε από τη βάση σας. Αισθηματικά έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις που σας ταλαιπωρούν.

ΤΙΡ: Δείξτε συμπαράσταση στους γύρω σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να τακτοποιήσετε τις πρακτικές υποθέσεις, να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να συμμαζέψετε τα οικονομικά σας. Επαγγελματικά φαίνεται να επανέρχεται μια παλαιότερη πρόταση ή να ενεργοποιείται κατά κάποιο τρόπο μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Αν χρειαστεί να ταξιδέψετε, θα έχετε το περιθώριο να συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο.

ΤΙΡ: Αισθηματικά ξεφύγετε από στερεότυπα και φόβους.

Τοξότης

Η πεποίθησή σας ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο οφείλεται στην καλή όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, γεγονός που σας χαρίζει αισιόδοξη διάθεση, ερωτικά πλεονεκτήματα αλλά και μια οικονομική ενίσχυση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε κατάλληλα. Επαγγελματικά φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά και μην κλείνετε πόρτες.

ΤΙΡ: Δώστε σημασία στα πρακτικά πλεονεκτήματα μιας πρότασης.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σάς αναγκάζει να αλλάξετε κατά κάποιο τρόπο τακτική στα επαγγελματικά σας, καθώς σας προσφέρει την ευκαιρία να δράσετε εκτός εργασιακού χώρου. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα διερευνήσετε την πιθανότητα να προωθήσετε διαφορετικά τα συμφέροντά σας. Αισθηματικά δεν πτοείστε από αντιδράσεις και συνεχίζετε να επιμένετε στα σχέδιά σας.

ΤΙΡ: Εστιάστε στην καλή συνεννόηση στην εργασία.

Υδροχόος

Συναντάτε αντιδράσεις στην εργασία, γεγονός που σας κουράζει και σας απογοητεύει. Φροντίστε να είστε περισσότερο ελαστικοί τόσο στις προσδοκίες όσο και στις αποφάσεις σας. Αισθηματικά έχετε βάσιμους λόγους να είστε χαρούμενοι, είτε γιατί ένα νέο πρόσωπο ανταποκρίνεται στην προσέγγισή σας είτε γιατί κάποιο βάρος απομακρύνεται από τον ορίζοντα.

ΤΙΡ: Βρείτε διεξόδους χαλάρωσης από την καθημερινότητα.

Ιχθύες

Όσοι από εσάς ερμηνεύετε τις καταστάσεις γύρω σας με το συναίσθημα θα καταλάβετε ότι είστε ένας πολύ εύκολος στόχος εκείνων που ξέρουν να υπολογίζουν στις ευαισθησίες σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο ρεαλιστές και λιγότερο ονειροπόλοι αυτή την εβδομάδα καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικά συμφέροντα.

ΤΙΡ: Απολαύστε μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING