ADVERTISING
Σάββατο 18-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/10 έως 08/10

02 Οκτωβρίου 2017 - 12:38

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/10 έως 08/10

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η εβδομάδα έχει πολλές αντιθέσεις όσον αφορά τις φάσεις της Σελήνης και μια Πανσέληνο στις 5 του μήνα στον Κριό. Είναι λοιπόν μια περίοδος αναστατώσεων, απρόβλεπτων εξελίξεων, όχι απαραίτητα αρνητικών αλλά καθοριστικών για κάθε είδους προσδοκία. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα εκδηλωθούν ασυνήθιστα γεγονότα τα οποία θα επηρεάσουν τον ψυχισμό, τις σκέψεις και τις δράσεις των απλών ανθρώπων.

Κριός

Ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει τις εμπορικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Οι πλέον φιλόδοξοι από εσάς θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και  να προσεγγίσετε πολύ μεθοδικά τους στόχους σας. Αισθηματικά θα πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες ακόμα για να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις στο θέμα που σας απασχολεί.

ΤΙΡ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σαφείς στην επικοινωνία !

Ταύρος

Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Δείτε από άλλη οπτική τα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σας και φανείτε περισσότερο αποφασιστικοί στην αντιμετώπισή τους. Κάποιο οικονομικό ζήτημα μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν ελιγμό ή με μια μικρή παράταση. Αισθηματικά βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΤΙΡ

Οι άλλοι έχουν τη δύναμη να σας φτάσουν στα όριά σας, αν τους αφήσετε!

Δίδυμοι

Είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, αλλά κάποιοι άνθρωποι σας βοηθούν με τη στάση τους να ξεφύγετε από ότι σας ενοχλεί. Ένα μικρό ταξίδι είναι πιθανό να προκύψει στα ξαφνικά, ενώ τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγη μεγαλύτερη πειθαρχία εκ μέρους σας. Οι αλλαγές που διαφαίνονται στην εργασία θα σας ωφελήσουν με τον καιρό.

ΤΙΡ

Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην βοηθάτε με τη στάση σας τη διαιώνιση μιας κρίσης.

Καρκίνος

Απαλλαγείτε από την ανασφάλεια που σας καλλιεργεί το περιβάλλον και βρείτε τον καλύτερο τρόπο να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και το έργο σας. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες κινήσεις τακτικής, να καλύψετε τα κενά στα καθήκοντά σας και να διατηρήσετε ακμαία τη μαχητικότητά σας. Ξεχάστε την ξεκούραση γι αυτήν την εβδομάδα εάν θέλετε να ξεπεράσετε εμπόδια και αντιδράσεις.

ΤΙΡ

Οπλιστείτε με επιμονή και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας!

Λέων

Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας αλλά και θέματα που αφορούν στην σταδιοδρομία σας. Μια επιτυχία προβλέπεται να σας ενθουσιάσει, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να την διατηρήσετε. Χρειάζεστε περισσότερους συμμάχους, επιστρατεύστε λοιπόν τους καλούς σας τρόπους και την πειθώ που διαθέτετε για να ωφεληθείτε από τις περιστάσεις.

ΤΙΡ

Να είστε ακέραιοι και δίκαιοι στη διαχείριση των προνομίων σας!

Παρθένος

Τα οικονομικά σας, η διαχείριση της περιουσίας σας, οι σχέσεις σας και οι διαφορές σας με τους άλλους που εμπλέκονται σε αυτά, θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 5 του μήνα σας αναγκάζει να αναδιπλώσετε τις φιλοδοξίες σας και να περιμένετε πιο κατάλληλο περίοδο για να κινηθείτε δραστικά.

ΤΙΡ


Δείτε όσο θετικά μπορείτε τις συνέπειες μιας περίεργης συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας.

Ζυγός

Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στη διαχείριση του συναισθήματός σας γιατί τις περισσότερες φορές, είστε εσείς που πληρώνετε τον λογαριασμό. Η Πανσέληνος στον Κριό, την Πέμπτη,  δημιουργεί περίεργες εντάσεις στα αισθηματικά σας και είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε υπερβολικά σε προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω συγκυριών και εκατέρωθεν υποχρεώσεων.

ΤΙΡ

Μείνετε μακριά από ανταγωνισμούς που δεν σας ωφελούν!

Σκορπιός

Κάποιες μακρόχρονες επαγγελματικές προσπάθειες αποδεικνύουν τη χρησιμότητά τους και δικαιώνουν την επιμονή σας. Χρειάζονται μόνο κάποιες μικρές προσαρμογές των μεθόδων για να φτάσουν οι επιδιώξεις σας στο τέλος τους. Αισθηματικά μπορείτε να επανορθώσετε κάποια άστοχη συμπεριφορά σας και μπορείτε να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας.

ΤΙΡ

Να είστε αυθεντικοί και ουσιαστικοί τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις επιδιώξεις σας.

Τοξότης

Είναι η περίοδος που θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας, που θα δεχτείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και που θα διευθετήσετε κάποιες μικρο διαφορές με το περιβάλλον σας. Αισθηματικά, όλα δείχνουν περισσότερο ευνοϊκά από άλλες φορές και θα πρέπει να επωφεληθείτε από την Πανσέληνο στον Κριό για να εκφραστείτε όπως σας αρέσει.

ΤΙΡ

Η αντίληψη και το ένστικτο σας προφυλάσσουν από δύσκολες καταστάσεις σε θέματα επαγγελματικών επιλογών.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για την επαγγελματική σας πρόοδο. να βρείτε τον τρόπο που θα υποστηρίξετε τις επιλογές σας αλλά και τον τρόπο που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις κάθε είδους σχέσεις σας. Διαπιστώνετε με ανακούφιση ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι, αλλά και ότι τώρα ξεκινά μια νέα προσπάθεια, από θέση ισχύος, για καλύτερη ζωή και περισσότερη ευημερία στο μέτρο του δυνατού.

ΤΙΡ

Οι πράξεις σας θα κριθούν στην ουσία τους και όχι στις λεπτομέρειές τους!

Υδροχόος

Αλλάζουν λίγο οι ισορροπίες γύρω σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιλογές. Η επιμονή σε αδιέξοδα θέματα δεν σας ωφελεί και θα πρέπει να προσαρμόσετε τις επιδιώξεις σας στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αισθηματικά θα συναντήσετε δυσκολίες στην προσπάθειά σας να κερδίσετε περισσότερο προσωπικό χώρο.

ΤΙΡ

Η Πανσέληνος στον Κριό κρύβει οικονομικούς κινδύνους!

Ιχθύες

Γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί στα οικονομικά σας και μην αφήνετε το συναίσθημα να γιγαντώνει κάποιες αναστολές σας. Είστε πιο ευνοημένοι μετά τις πρόσφατες αντιθέσεις και δυσκολίες στην εργασία. Ευνοείστε όσοι επιδιώκετε μια δόση ανεξαρτησίας και όσοι απομακρύνεστε από τις αγκυλώσεις των «πρέπει» σας.  Φανείτε αντάξιοι των προκλήσεων που θα σας βγάλουν από την στατική καθημερινότητα.

ΤΙΡ

Βελτιώστε όπου και όσο μπορείτε τις κάθε είδους  σχέσεις σας!

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING