ADVERTISING
Σάββατο 07-12-19
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 16/10 έως 23/10

16 Οκτωβρίου 2017 - 16:17

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 16/10 έως 23/10

Τι φέρνει η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο…

Από τον Κώστα Λεφάκη

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 19 θα πυροδοτήσει νέους ανταγωνισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ ο Άρης θα δημιουργήσει μια αρνητική όψη με τον Ερμή στο Σκορπιό, επηρεάζοντας οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς.

Κριός

Γίνετε περισσότερο σαφείς στην επικοινωνία, πιο απαιτητικοί στην εκπλήρωση μιας συμφωνίας και πιο διπλωμάτες στα αισθηματικά σας. Η εβδομάδα δημιουργεί αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και αλλάζει κάποιες από τις καθημερινές σας συνήθειες. Η υγεία χρειάζεται προσοχή και ο εαυτός σας φροντίδα.

ΤΙΡ: Αποφύγετε διπλές συνεννοήσεις στην εργασία.

Ταύρος

Εξακολουθεί η αβεβαιότητα στην αισθηματική σας ζωή, καθώς μεταβάλλονται κάποιες ισορροπίες εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Οι ελεύθεροι μπορείτε να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια είδηση από συνεργάτες θα σας προβληματίσει προσωρινά.

ΤΙΡ: Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

Δίδυμοι

Οι εξελίξεις σε θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος δεν είναι αυτές που περιμένατε, εξακολουθείτε όμως να είστε αισιόδοξοι. Λύσεις της τελευταίας στιγμής σάς σώζουν από οικονομικές στενότητες, φροντίστε όμως να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλλουν σαν πιθανότητα.

ΤΙΡ: Προωθήστε τις θέσεις και τις απόψεις σας.

Καρκίνος

Η εργασία θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, με καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά. Κρατήστε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και ασχοληθείτε αποκλειστικά με το δικό σας τομέα ενδιαφέροντος. Αισθηματικά, αν δεν προσέξετε, ίσως χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις για κάτι που δεν προκλήθηκε από εσάς.

ΤΙΡ: Εξετάστε καλύτερα μια δελεαστική οικονομική πρόταση.

Λέων

Η Αφροδίτη στο Ζυγό φροντίζει ώστε να υπάρξει ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής, αλλά να απομακρύνει το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Είναι η περίοδος που πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και να μην κουραστείτε στην προσπάθειά σας να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΤΙΡ: Προσοχή στη χρήση μηχανημάτων και κατά την οδήγηση.

Παρθένος


Είστε πολύ συγκεντρωτικοί αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χαλαρώσετε ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σας. Όσοι σκέφτεστε το εξωτερικό σαν πιθανότητα διαβίωσης, φροντίστε ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να βασίζονται σε όλα τα σημαντικά δεδομένα. Σπουδές, σεμινάρια, καλλιτεχνικές προσπάθειες χρειάζονται άμεσες ενέργειες.

ΤΙΡ: Οφείλετε να δίνετε και να κερδίζετε μάχες.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευθύνεται για την ένταση που επικρατεί σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, καθώς μετατρέπονται δεδομένα στα οποία βασίζατε τις ενέργειές σας. Προτεραιότητα δίνετε και πάλι στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, υποστηρίζοντας όσους σας ζητούν βοήθεια, υλική ή συναισθηματική.

ΤΙΡ: Διευθετήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Ο Άρης σάς παρακινεί να γίνετε περισσότερο απαιτητικοί στην εργασία και πιο επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες, να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και να κοιτάξετε περισσότερο τα του οίκου σας. Οικονομικά έχετε περιθώρια ελιγμών.

ΤΙΡ: Ελέγχετε τα λόγια σας, ιδιαίτερα όσα απευθύνονται σε άτομα που σας αγαπούν.

Τοξότης

Νέες γνωριμίες και προσδοκίες επιφυλάσσει η εβδομάδα για εσάς. Απαιτείται όμως υπομονή και διπλωματία για να επιτύχετε τους στόχους σας. Υπολογίστε τις δυνάμεις σας, επιλέξτε τομείς δραστηριότητας που αποδίδουν καλύτερα και μη δειλιάσετε μπροστά στα πρόσκαιρα εμπόδια στα οικονομικά σας.

ΤΙΡ: Γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και κερδίστε συμμάχους.

Αιγόκερως

Ο Άρης σάς βοηθά να συνάψετε συμμαχίες, να προχωρήσετε σε αποδοτικές συνεννοήσεις και να διατηρήσετε το προβάδισμα που έχετε απέναντι σε ανταγωνιστές. Αν πρόκειται να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, ελέγξτε συστηματικά όλα τα δεδομένα που διαθέτετε. Ένα τυχαίο γεγονός θα αλλάξει τις πεποιθήσεις σας για ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΤΙΡ: Δώστε περιθώριο στο απρόοπτο να εκφραστεί.

Υδροχόος

Η περίοδος γεννά διαρκώς θέματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με τη γνωστή σας φιλοσοφική θεώρηση. Ό,τι προκύψει τώρα, εκτός από την αναστάτωση που θα προκαλέσει, δεν προμηνύεται να έχει σοβαρότερες συνέπειες στη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας μην καθυστερείτε να πείτε αυτά που θέλετε.

ΤΙΡ: Δείξτε υπομονή και βρείτε εναλλακτικές για τη λύση προβλημάτων.

Ιχθύες

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή πρακτικά θέματα προκύπτουν αυτή την εβδομάδα, γεγονός που επιβάλλει προσεκτικές επιλογές. Κάποιες ευκαιρίες φαίνεται να προσφέρουν προοπτικές, γι’ αυτό φροντίστε να λειτουργείτε θετικά και όχι επιφυλακτικά εξαιτίας ανάλογης εμπειρίας του παρελθόντος. Αν σχεδιάζετε να μετακινηθείτε, επεξεργαστείτε και το ενδεχόμενο της αναβολής.

ΤΙΡ: Τονώστε την αισθηματικής σας ζωή και γίνετε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING