ADVERTISING
Σάββατο 25-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 30/10 έως 05/11

30 Οκτωβρίου 2017 - 15:28

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 30/10 έως 05/11

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η εβδομάδα δίνει προτεραιότητα σε θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης ‒τομείς που χρειάζονται ιδιαίτερη επιμέλεια από όσους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις‒, ενώ η Πανσέληνος του Σαββάτου προμηνύει παρασκήνιο στα αισθηματικά.

 Κριός

Μετριάστε την παρόρμησή σας σε αποφάσεις που δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς. Οικογένεια και συνεργάτες αναμένουν τα αποτελέσματα των προηγούμενων υποσχέσεών σας και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τώρα ανώδυνα τα συμφωνηθέντα. Αισθηματικά είναι σαν να βαδίζετε στην έρημο με πολλούς αντικατοπτρισμούς. Φανείτε επιφυλακτικοί και ρεαλιστές σε όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τομέα.

ΤΙΡ: Συνυπολογίστε τον αντίκτυπο που θα έχουν οι επιλογές σας.

Ταύρος

Δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά και οικονομικά θέματα. Υπάρχουν καλές ευκαιρίες βελτίωσης αλλά θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο και αποδοτικότερα. Η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, σύντομα όμως θα ξεπεράσετε σημαντικούς σκοπέλους. Μετακινήσεις και ταξίδια απαιτούν προσοχή, καθώς έχετε τάση διαφυγής από όλα όσα σας προβληματίζουν.

ΤΙΡ: Διαφυλάξτε την ψυχική σας υγεία.

Δίδυμοι

Το περιβάλλον σάς προτρέπει σε ενέργειες που σας προβληματίζουν. Ο έλεγχος που σας ασκείται αυτή την εβδομάδα είναι εντονότερος από άλλες φορές και αναζητάτε τρόπους απαλλαγής από ευθύνες. Θυμηθείτε, όμως, ότι μόνο με το μαχαίρι στο κόκαλο μπορείτε να τελειώσετε οριστικά με ό,τι σας ενοχλεί. Όσο χαϊδεύετε τους άλλους, τόσο περισσότερο τους ενθαρρύνετε να έχουν τις απαιτήσεις που εσείς οι ίδιοι χαρακτηρίζετε παράλογες.

ΤΙΡ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας μια πολυτέλεια, που τόσο την έχει ανάγκη.

Καρκίνος

Ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά απαιτούν αποφασιστικότητα. Μη διστάζετε να επενδύσετε στο μέλλον σας και να αποφεύγετε τις παγίδες όσων σας πλησιάζουν για δικό τους συμφέρον. Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι αργές και αρκετές φορές αντίθετες από αυτές που περιμένατε. Μη μελαγχολείτε όταν διαπιστώνετε την απόσταση που σας χωρίζει από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΙΡ: Ενεργοποιήστε το προσόν της υπομονής που διαθέτετε.

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Ζυγό δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για εσάς στην επικοινωνία, άρα και στην αποδοχή των θέσεων σας σε όλους τους τομείς. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι από εσάς. Οικονομικά προβλέπονται έξοδα βιτρίνας και καλό θα είναι να τα αποφύγετε όταν μπορείτε. Φροντίστε κάποιες σχέσεις ειδικού ενδιαφέροντος και μην απέχετε για καιρό από το προσκήνιο της κοινωνικής σας ζωής.

ΤΙΡ: Αποφύγετε την απομόνωση.

Παρθένος

Χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα ή να απαλλαγείτε από προσδοκίες που οι εξελίξεις της καθημερινότητας τις έθεσαν στο περιθώριο. Αισθηματικά μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και μην αισθάνεστε αδικημένοι. Σύντομα θα αρχίσουν να λειτουργούν διαφορετικά οι καταστάσεις και οι συνθήκες θα ευνοήσουν τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας. Απλά ζείτε ένα κενό αέρος εξαιτίας της ακεραιότητάς σας.


ΤΙΡ: Αντισταθείτε δημιουργικά στο χρόνο που περνά.

Ζυγός

Οικονομικοί διακανονισμοί είναι στο προσκήνιο και σας απασχολούν σημαντικά. Οι εξελίξεις σε αυτό τον τομέα δεν είναι αρνητικές, αλλά απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Προσωπικά, κοινωνικά και αισθηματικά η εβδομάδα σάς ευνοεί και σας βοηθά να προβληθείτε ουσιαστικά. Να ξέρετε όμως ότι πολλά από αυτά που θα συμβούν θα έχουν μικρή διάρκεια καθώς οι καταστάσεις θα είναι αλληλοσυγκρουόμενες.

ΤΙΡ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέες και σημαντικές γνωριμίες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει επεισοδιακά, αλλά θα εξελιχθεί ομαλά ως προς τα συμφέροντά σας σε όλους τους τομείς. Η εργασία θα έχει ένταση, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε και να κατευνάσετε. Ένας ανταγωνισμός λήγει υπέρ σας, στα σημεία. Αισθηματικά είναι λάθος να εγκλωβίζεστε στο παρελθόν και να μην αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο στις καθημερινές προκλήσεις.

ΤΙΡ: Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας σας για την εβδομάδα αυτή.

Τοξότης

Η εύνοια της τελευταίας στιγμής λειτουργεί για εσάς αυτή την εβδομάδα και σας ανακουφίζει αισθητά ύστερα από μια μεγάλη περίοδο δράσεων μικρού βεληνεκούς. Ο Δίας από το Σκορπιό ασχολείται με την οικονομική σας αποκατάσταση και την οικογενειακή σας σταθερότητα, αλλά χρειάζεται να τον διευκολύνετε με την αποφασιστικότητά σας. Αθλητικές δραστηριότητες ή κάποια σημαντική διάκριση θα φέρει κοντά σας άτομα του παρελθόντος.

ΤΙΡ: Ξεκαθαρίστε σε όλους ότι δεν προτίθεστε να επωμιστείτε νέα, ασύμφορα βάρη.

Αιγόκερως

Είστε συγκεντρωμένοι στην επίτευξη των στόχων σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώνετε όλο το χρόνο σας σε ό,τι πιστεύετε ότι θα σας χαρίσει αναγνώριση και διάκριση σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και είναι σημαντικό να αναζητήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο καθήκον και στη χαρά.

ΤΙΡ: Ξεκινήστε από τα εύκολα και χαρίστε στον εαυτό σας ποιοτικό χρόνο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σάς βοηθά να επιλέξετε πού θα εστιάσετε την προσοχή σας και ποιες θα είναι οι κινήσεις σας για το μέλλον, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αφροδίτη και Άρης στο Ζυγό σάς κάνουν επιρρεπή στις απολαύσεις, στη χαλαρότητα και στη διασκέδαση, αλλά ταυτόχρονα σας προειδοποιούν με ενοχλήσεις σε θέματα υγείας. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά την ανάγκη σας για αντίδραση σε ό,τι θεωρείτε κατεστημένο.

ΤΙΡ: Η σαφήνεια θα σας επιτρέψει να παραμείνετε ασφαλείς και μακριά από παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Φροντίστε να μην εκτίθεστε τόσο πολύ συναισθηματικά. Είναι η περίοδος που έχετε ανάγκη από συντροφικότητα, όχι γιατί δεν τα καταφέρνετε, αλλά γιατί έτσι έχετε αποφασίσει. Οι πιο τυχεροί από εσάς θα τα καταφέρετε, αλλά μην αρχίσετε τις δοκιμασίες και τα τεστ του ανθρώπου που σας άνοιξε την αγκαλιά του. Σεβαστείτε τα όρια και τις αδυναμίες του.

ΤΙΡ: Μετριάστε τις απαιτήσεις σας όταν οι δυνατότητες των άλλων είναι περιορισμένες.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING