ADVERTISING
Σάββατο 07-12-19
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 06/11 έως 12/11

06 Νοεμβρίου 2017 - 15:09

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 06/11 έως 12/11

Από τον Κώστα Λεφάκη 

H επoμένη της Πανσελήνου στον Ταύρο σηματοδοτεί μια περίοδο προτεραιότητας των οικονομικών και πρακτικών υποθέσεων, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη βοηθά τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό.

Κριός

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε κι αυτό οφείλεται στην αδυναμία σας να συγκεντρωθείτε και να υπερασπίσετε αποτελεσματικότερα το συμφέρον σας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας για να οργανώσετε αποδοτικότερα το χρόνο σας και να αποφύγετε αντιπερισπασμούς από ανθρώπους που σας αποπροσανατολίζουν.

ΤΙΡ: Δράστε οργανωμένα και στοχευμένα.

Ταύρος

Ενισχυμένοι από τις συγκυρίες, μπορείτε τώρα να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται η εργασία. Ευνοούνται μεταθέσεις και μετακινήσεις, όχι όμως αλλαγή αντικειμένου. Αισθηματικά δέχεστε προκλήσεις από το περιβάλλον, ενώ όσοι βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση ή γάμο ανακαλύπτετε τους ουσιαστικούς λόγους που σας έδεσαν με το σύντροφό σας.

ΤΙΡ: Δείξτε την εκτίμηση και την αγάπη σας είτε με πράξεις είτε με λόγια.

Δίδυμοι

Oι αλλαγές στην καθημερινότητα και στα ενδιαφέροντα είναι συχνές, αν και σταδιακές. Είναι η εβδομάδα που θα σας υπενθυμίσει ότι είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τους τομείς που σας αφορούν. Μη βρίσκετε δικαιολογίες να αποφύγετε κάποια συνάντηση επαγγελματικού περιεχομένου ή ένα νομικό διακανονισμό που θα σας έλυνε τα χέρια σε μια υπόθεσή σας.

ΤΙΡ: Χρησιμοποιήστε την αντίληψή σας για καλό σκοπό.

Καρκίνος

Διαχειριστείτε καλύτερα το συναίσθημα και μην το αφήνετε να επηρεάζει τόσο πολύ κάθε τομέα της ζωής σας. Να είστε δίκαιοι και αποφασιστικοί στην εργασία, να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στα πρακτικά θέματα και να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που εξάπτουν τη φαντασία ή την κοινωνικότητά σας. Οι άλλοι θα γίνουν και πάλι το καταφύγιό σας.

ΤΙΡ: Χειριστείτε δημιουργικά κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο.

Λέων

Υπερένταση τεντώνει τα νεύρα σας και υπάρχει κίνδυνος να βλάψετε και τα τρέχοντα συμφέροντά σας και την ψυχική σας ισορροπία. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου αλλάζει τις ισορροπίες της προσωπικής σας ζωής και του προσωπικού σας χώρου. Μην είστε απερίσκεπτοι στην οικονομική σας διαχείριση.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις περιττές κουβέντες και τις άσκοπες συναναστροφές.

Παρθένος

Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τόσο αυτό που σας συμβαίνει όσο και ό,τι χρειάζεστε από αυτούς. Η περίοδος παραμένει επεισοδιακή και μεταβατική. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σάς βοηθά να ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον, να ψυχαγωγηθείτε ή να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι.


ΤΙΡ: Αποφύγετε οικογενειακές αντιθέσεις και βρείτε τρόπο να ξεκουράζεστε.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας ή κάντε τις αγορές που χρειάζεστε. Στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται αποφασιστικές καταστάσεις. Τώρα συνειδητοποιείτε την οριστική αποδέσμευσή σας από το παρελθόν. Φροντίστε να επιλέξετε σωστά και θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να περιμένετε από το να κάνετε τα ίδια λάθη.

ΤΙΡ: Μη δημιουργείτε περιπλοκές στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι μάλλον δύσκολη, παρά την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, και η Πανσέληνος του μήνα ανασύρει πολλά πράγματα από το παρασκήνιο στην επιφάνεια. Θα υπάρξουν καλές στιγμές, όμως θα υπάρξουν και δύσκολες. Φανείτε μετριοπαθείς στα αισθηματικά σας, αλλά περισσότερο υπεύθυνοι στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΙΡ: Αποφύγετε αντιθέσεις με δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης

Ο Νοέμβρης εξελίσσεται περισσότερο επεισοδιακός από τον προηγούμενο μήνα. Οργανώστε τη δραστηριότητά σας, ορίστε τους καινούριους στόχους σας και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εκκρεμότητες που είχατε ξεχάσει θα σας θυμίσουν την ύπαρξή τους. Η αλλαγή που περιμένετε είναι κάτι πιο σύνθετο από μια απλή γνωριμία ή μια δουλειά.

ΤΙΡ: Καταπολεμήστε το άγχος και τις αμφιβολίες για τις επιδιώξεις σας.

Αιγόκερως

Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την κατάσταση. Μην αντιδράτε όταν είναι σίγουρο ότι δεν θα επιτύχετε τίποτα αποφασιστικό και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα των συνθηκολογήσεων και της ανοχής των χρήσιμων συνεργατών σας.

ΤΙΡ: Φανείτε πιο τολμηροί στη διεκδίκηση ενός ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά.

Υδροχόος

Φροντίστε να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε αναπάντεχο ζήσετε, είτε στον προσωπικό χώρο είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε το κύρος και την ψυχραιμία σας. Το πρώτο εστιάστε το στη δουλειά, το δεύτερο στις συναναστροφές. Μη δίνετε πολλές υποσχέσεις στον άνθρωπό σας και μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΤΙΡ: Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε τίποτα το ριζοσπαστικό.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε ευκαιρίες στις νομικές σας υποθέσεις, στις σπουδές ή στους εμπορικούς διακανονισμούς. Μην αφήνετε το χρόνο σας να εξατμίζεται άσκοπα, τη στιγμή που έχετε τόσο πολλές εκκρεμότητες να σας περιμένουν. Συνεχίστε να υπερασπίζεστε τη δουλειά σας. Αποφύγετε αντιθέσεις με ισχυρούς παράγοντες.

ΤΙΡ: Αναθεωρήστε ανεδαφικές απόψεις στην αισθηματική σας ζωή.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING