ADVERTISING
Τρίτη 28-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 13/11 έως 19/11

13 Νοεμβρίου 2017 - 16:17

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 13/11 έως 19/11

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Δίας και Αφροδίτη στο Σκορπιό, καθώς και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο προτάσσουν τη φροντίδα οικονομικών ζητημάτων, επιβάλλουν σκόπιμες λύσεις και περιορίζουν αισθητά τη χαλαρότητα και την ευγενή άμιλλα.

Κριός

Είναι δύσκολο να τα προλάβετε όλα. Όσο και αν θέλετε, είστε αναγκασμένοι να θέσετε προτεραιότητες στα επαγγελματικά, να δώσετε έμφαση στα οικονομικά και να αφήσετε τελευταία τα προσωπικά σας. Αισθηματικά περνάτε μια φάση ανικανοποίητου, μη ρίχνετε όμως το φταίξιμο ολοκληρωτικά στο σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι προβάλετε τα καλά στοιχεία σας και περιμένετε.

ΤΙΡ: Οπλιστείτε με υπομονή λαι επιμονή.

Ταύρος

Ευνοείστε σε θέματα που αφορούν στην οικονομική σας ασφάλεια. Είναι ευκολότερο τώρα να πείσετε για τις απόψεις σας, χρειάζεται όμως να έχετε πιο θετική στάση απέναντι σε συνεργάτες ή φίλους. Το παρελθόν θα παίξει και πάλι το ρόλο του, μην αφήνετε όμως την επιθυμία να σας παρασύρει σε ενέργειες που δεν θα έχουν ευνοϊκή επίδραση στον ψυχισμό σας.

ΤΙΡ: Αξιολογήστε σωστά τις ευκαιρίες που σας προσφέρει η εβδομάδα.

Δίδυμοι

Οι μικρές χαρές κάνουν τη διαφορά της εβδομάδας, φροντίστε λοιπόν να τους δώσετε τη σημασία που τους αξίζει. Το πρόγραμμά σας εξακολουθεί να είναι φορτωμένο με διάφορες υποχρεώσεις, αλλά έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αισθηματικά συζητήστε το θέμα που σας απασχολεί με το σύντροφό σας και όχι με τρίτους. Οι ελεύθεροι θα έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι

ΤΙΡ: Αναθεωρήστε τον τρόπο σκέψης σας όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Καρκίνος

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και το ένστικτό σας για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Έχετε πολλά περιθώρια συνεννόησης με το σύντροφό σας, ενώ συνειδητοποιείτε ότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά σας οφειλόταν και στους διάφορους σχετικούς φόβους σας. Οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες ανάκαμψης, αλλά καλό θα ήταν να προνοήσετε για το μέλλον.

ΤΙΡ: Φροντίστε την οικογένεια και δημιουργήστε ένα ήρεμο κλίμα συμβίωσης.

Λέων

Οικονομικά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το επταήμερο, για αυτό φροντίστε να είστε συνετοί στη διαχείριση. Επιμεληθείτε περισσότερο την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει απρόοπτα από το παρελθόν και αλλάζει το πρόγραμμά σας. Μην κάνετε λοιπόν μεγαλεπήβολα σχέδια και προνοήστε για περιθώρια ελιγμών σε ανειλημμένες υποχρεώσεις σας.

ΤΙΡ: Οργανώστε σωστά τα επαγγελματικά σας θέματα.


Ζυγός

Αλλάζει το κλίμα στα αισθηματικά σας, για αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας, καθώς είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το στενό περιβάλλον σάς ασκεί κριτική, γεγονός που σας εκνευρίζει και σας αποδιοργανώνει. Διατηρήστε όσο μπορείτε την ανεξαρτησία σας και να μη δίνετε αφορμές για προστριβές. Σύντομα θα επέλθει και πάλι η ισορροπία.

ΤΙΡ: Βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο να εκφράσετε τη φαντασία και τα ταλέντα σας.

Σκορπιός

Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες σε όλους τους τομείς και τα καταφέρνετε. Η εβδομάδα ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες, προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας και δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σημαντική γνωριμία, αισθηματική ή κοινωνική. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 18 υποστηρίζει τα μυστικά σας σχέδια.

ΤΙΡ: Να είστε μεθοδικοί και αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας.

Τοξότης

Φροντίστε να μη σας βρει η νέα εποχή που θα ξεκινήσει σε λίγο με υποχρεώσεις που καθυστερούν την εξέλιξή σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές σε όλους τους τομείς και προσκαλέστε τις ευκαιρίες που δικαιούστε. Μέσα από απρόσμενα γεγονότα και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην πρόοδό σας.

ΤΙΡ: Αποκωδικοποιήστε τη σημασία όσων συμβαίνουν γύρω σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έχει αρκετή εύνοια για εσάς, θα χρειαστεί όμως να υποστηρίξετε κι εσείς τις εξελίξεις. Η εργασία απαιτεί συλλογικότητα. Κάθε πληροφορία θα αποδειχτεί πολύτιμη, ιδιαίτερα αν την έχετε έγκαιρα. Αισθηματικά οι ελεύθεροι είστε περισσότερο ευάλωτοι στις προκλήσεις, ενώ όσοι έχετε οικογένεια προβλέπεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή σε θέματα που αφορούν στη μόρφωση των παιδιών.

ΤΙΡ: Αποφύγετε αντιθέσεις με ισχυρούς και επιλέξτε τη διπλωματία.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σάς καθιστά περισσότερο ευάλωτους σε θέματα που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι σας. Αν σπαταλήσετε όμως την ενέργειά σας για τους άλλους, δεν θα μπορέσετε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στις δικές σας υποθέσεις. Αισθηματικά μόνο, μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας και να πληθύνετε τις καλές στιγμές που έχετε με το σύντροφό σας.

ΤΙΡ: Τακτοποιήστε τα πρακτικά θέματα και μη γίνεστε απερίσκεπτα σπάταλοι.

Ιχθύες

Ενισχυμένους σε όλους τους τομείς σάς βρίσκει αυτή η περίοδος, οπότε σκεφτείτε έξυπνα για να δώσετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι θα έχετε αισθηματικές προκλήσεις, ενώ οι υπόλοιποι θα κερδίσετε χώρο στη σχέση σας. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλλουν σαν προοπτικές. Οργανώστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και επωφεληθείτε των ευκαιριών που θα προκύψουν.

ΤΙΡ: Μην απογοητεύετε ανθρώπους που αγαπάτε με αλήθειες που πληγώνουν.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING