ADVERTISING
Τετάρτη 12-08-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 20/11 έως 26/11

20 Νοεμβρίου 2017 - 16:17

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 20/11 έως 26/11

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα χρωματίσει τις εξελίξεις του επταημέρου με συγκρούσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα παγκοσμίως, αλλά και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Κριός

Επαγγελματικά θα σας χρησιμεύσει η μέχρι τώρα εμπειρία σας για να διαπραγματευτείτε μια οικονομική συμφωνία. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στις εξελίξεις που σας αφορούν να συνεχιστούν και να μη διακοπούν. Αισθηματικά να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και στις εντυπώσεις που δημιουργείτε στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

ΤΙΡ

Να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας και να τηρείτε τις υποσχέσεις σας.

Ταύρος

Αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε όλους τους τομείς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Οι του πρώτου δεκαημέρου ευνοείστε σε επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες όμως θα αποδώσουν αποτελέσματα αργότερα. Αισθηματικά η δική σας συμπεριφορά είναι αυτή που θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για συνεννόηση.

ΤΙΡ: Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας!

Δίδυμοι

Αρκετά θολό το τοπίο στα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε αρκετές παλινωδίες εκ μέρους του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι θα δείτε να μην εκπληρώνονται τα σενάρια που είχατε φανταστεί. Οικονομικά φανείτε συντηρητικοί στα έξοδα και φροντίστε να κυριαρχήσετε στην καταναλωτική σας διάθεση.

ΤΙΡ: Μην παραχωρείτε δικά σας δικαιώματα και ιδέες σε τρίτους.

Καρκίνος

Κάποιες μικρές φαινομενικά αλλαγές στην καθημερινότητά σας έχουν τη δύναμη χιονοστιβάδας. Αν δεν προσέξετε τις παραχωρήσεις που κάνετε σε αγαπημένα πρόσωπα ή στον επαγγελματικό χώρο, είναι πιθανό να βρεθείτε προ τετελεσμένων τα οποία θα είναι δύσκολο να αποτραπούν. Οικονομικά οι υποθέσεις σας εξελίσσονται αργά και χρειάζονται επιμέλεια.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις εντάσεις στα αισθηματικά σας και μη λειτουργείτε εγωιστικά.

Λέων

Μείνετε σταθεροί σε θέσεις και απόψεις και αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις προκλήσεις αυτής της εβδομάδας στην εργασία. Προσωπικά και αισθηματικά θέματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, καθώς είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από το φαύλο κύκλο των προθέσεων των άλλων. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης. Υπάρχει η πιθανότητα να παραστεί ανάγκη μετακίνησης ή ξαφνικού ταξιδιού.

ΤΙΡ: Δείξτε τη συμπαράστασή σας στην οικογένεια.

Παρθένος

Φανείτε τολμηροί στις αισθηματικές σας επιδιώξεις και μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Δώστε διέξοδο στη δημιουργικότητά σας, καθώς το επταήμερο αυτό σας θέλει εξωστρεφείς. Οικονομικά θα βρείτε την άκρη που αναζητάτε για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η οικογένεια όμως θα σας απασχολήσει, καθώς τα νεότερα μέλη της δείχνουν τάσεις ανεξαρτητοποίησης από τον έλεγχό σας.


ΤΙΡ: Να είστε διαλλακτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ζυγός

Το περιβάλλον σας σας αναγκάζει να αναβάλετε για κάποιο διάστημα τα σχέδιά σας που αφορούν σε αλλαγές στην εργασία και σε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις σας. Μείνετε συνεπείς σε ό,τι έχετε αποφασίσει, αλλά κερδίστε το χρόνο που χρειάζεστε για να τα θέσετε σε εφαρμογή. Αυτά που σας συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα επηρεάζουν τον ψυχισμό σας, αλλά δεν μεταβάλλουν σημαντικά τις εξελίξεις.

ΤΙΡ: Κρατήστε για τον εαυτό σας κάποιες ευαίσθητες πληροφορίες.

Σκορπιός

Δραστηριοποιηθείτε για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες στην εργασία. Βελτιώστε το χώρο και τον τρόπο διαβίωσής σας και μην αναβάλλετε περαιτέρω τα σχέδιά σας. Αισθηματικά ίσως δυσαρεστηθείτε προσωρινά για την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, φροντίστε όμως να μη μεγαλοποιείτε την κατάσταση και μη λειτουργείτε εγωιστικά ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

ΤΙΡ: Χειριστείτε κατάλληλα το χρόνο στη σύναψη συμφωνιών που αφορούν στο μέλλον σας.

Τοξότης

Η υγεία και η διάθεσή σας βελτιώνονται καθώς υποχωρούν οι αντιθέσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Οικονομικά διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αλλά δεχτείτε τις συμβουλές και τις προτροπές εκείνων που εμπιστεύεστε και σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν με τον τρόπο τους.

ΤΙΡ: Αναβάλλετε για αργότερα τα σχέδιά σας για κάποιο ταξίδι.

Αιγόκερως

Επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συσωρευμένη αντίδραση από το περιβάλλον. Μην αναλαμβάνετε τώρα πρωτοβουλίες αλλά εφαρμόστε αμυντική και προληπτική τακτική. Αισθηματικά δεν είναι περίοδος αποφάσεων ούτε σημαντικών αλλαγών. Προσέξτε τις εντάσεις στην κοινωνική σας ζωή.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις εντάσεις στην εργασία σας.

 

Υδροχόος

Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας. Δώστε διέξοδο στα ταλέντα και στις ικανότητές σας, επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε παραμελήσει και εξετάστε το ενδεχόμενο μιας καλύτερης επαγγελματικής συνεργασίας. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και καλύτερης οργάνωσης των κοινών σας δραστηριοτήτων.

ΤΙΡ: Αποφύγετε την υπερβολική κούραση και το άγχος.

Ιχθύες

Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί και σας αποσπά από άλλους τομείς. Μη μένετε στο περιθώριο στην εργασία, ιδιαίτερα όσοι απασχολείστε σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Οικονομικά φαίνεται να υπάρχει βελτίωση. Επιμείνετε σε αυτά που έχετε θέσει σαν προτεραιότητα και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας στην επικοινωνία για να προβάλετε τις θέσεις σας.

ΤΙΡ

Μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τον παράγοντα «τύχη» αυτή την εβδομάδα.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING