ADVERTISING
Δευτέρα 09-12-19
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 27/11 έως 03/12

27 Νοεμβρίου 2017 - 16:17

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 27/11 έως 03/12

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 26 σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ήλιο στον Τοξότη και προβλέπονται γενικευμένες αντιδράσεις μικρής έντασης σε θέματα που θα έρθουν στο προσκήνιο.

Κριός

Κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά στις εμπορικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Φροντίστε ώστε οι εξελίξεις να δικαιώσουν τις επιλογές σας, αλλά μη δείχνετε την ανυπομονησία σας. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με θέματα παλιά και καινούρια, όπου θα πρέπει να δείξετε μεγάλη μαεστρία, ιδιαίτερα αν αφορούν στην πρόοδο των παιδιών.

ΤΙΡ

Αντιμετωπίστε έγκαιρα τις μικρές ενοχλήσεις της υγείας σας.

Ταύρος

Αισθηματικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι δεν πρέπει να φανερωθεί. Είναι απαραίτητο να παραμείνετε ασφαλείς, τόσο εσείς όσο και ο άνθρωπος που είναι κοντά σας. Επαγγελματικά θα υπάρξουν αναβολές της τελευταίας στιγμής για τα σχέδιά σας. Επιμεληθείτε όσο μπορείτε τα οικονομικά σας και μην εκτίθεστε περισσότερο όταν στενεύουν τα περιθώρια που θίγουν το σχετικό σας συμφέρον.

ΤΙΡ

Δείξτε θετική στάση απέναντι στις προκλήσεις της εργασίας.

Δίδυμοι

Επηρεάζεστε από τις συναναστροφές σας και είναι πιθανό, στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις, να ξεπεράσετε λίγο τα όριά σας. Να θυμάστε ότι η υπερβολή δεν αποτελεί εγγύηση θετικής έκβασης των υποθέσεών σας. Η εργασία παρουσιάζει ευκαιρίες βελτίωσης, αλλά θα χρειαστεί να ταιριάξετε πολλές παραμέτρους μέχρι να λειτουργήσουν οι καταστάσεις προς το συμφέρον σας. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν αποδίδουν όσο θα θέλατε.

ΤΙΡ

Λειτουργήστε διπλωματικά και μετριάστε την έκθεσή σας σε αντιξοότητες.

Καρκίνος

Χρειάζεται να είστε πιο αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας, αλλά μην κοινοποιείτε τις προθέσεις σας σε ακατάλληλα άτομα. Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πώς να συναρμολογείτε το παζλ της καθημερινότητάς σας, πώς να καλοπιάνετε εκείνους που πρέπει και πώς να δημιουργείτε θετικές εντυπώσεις. Μην ξεπερνάτε όμως τις δυνάμεις σας και μην προσπαθείτε να είστε πανταχού παρόντες.

ΤΙΡ

Με σοφότερη διαχείριση των οικονομικών θα αντεπεξέλθετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Λέων

Ανανεώνεται το ενδιαφέρον σας για κάποιον άνθρωπο και υιοθετείτε νέους τρόπους συμπεριφοράς και προσέγγισής του. Παρ’ όλα αυτά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις πρακτικές υποθέσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά, καθώς έχετε ανοίξει αρκετά μέτωπα. Επαγγελματικά φαίνεται ότι κάποιοι δεν συμμερίζονται τις φιλοδοξίες σας και προτιμούν να ακολουθήσουν την ήδη γνωστή τους διαδρομή.

ΤΙΡ

Τολμήστε αλλαγές στις συνεργασίες και προσεγγίστε ανθρώπους με το ίδιο σκεπτικό.

Παρθένος

Πολλές συζητήσεις για διάφορα θέματα φέρνει η εβδομάδα και θα πρέπει να έχετε τη σωστή πρόταση για όλα. Φροντίστε να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό σας και μη θεωρείτε πως η σιωπή δεν είναι μια αποδεκτή στάση, όταν θέλετε να κερδίσετε λίγο χρόνο. Αισθηματικά το διάστημα είναι πιο ευχάριστο και πιο ομαλό για τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι μπορείτε να προετοιμάζεστε για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΙΡ


Καταπολεμήστε το άγχος και δώστε διέξοδο στη δημιουργικότητά σας.

Ζυγός

Οι πιο σώφρονες έχετε λύση για κάθε θέμα που απασχολεί τους γύρω σας. Οι πιο μετριοπαθείς ανακαλύπτετε στοιχεία του εαυτού σας που θεωρούσατε ότι δεν είχατε. Οι πιο φιλόδοξοι φροντίστε να μην κάνετε λάθος επιλογές και να μη ριψοκινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Οι πιο ερωτικοί να είστε και πιο επιλεκτικοί στις προτιμήσεις σας. Με λίγα λόγια, κάθε τύπος Ζυγού ας φροντίσει να χρησιμοποιήσει σωστά τα πλεονεκτήματά του.

ΤΙΡ

Ελέγξτε αν αυτό που θέλετε να κάνετε αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Σκορπιός

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά και στις σχετικές διαπραγματεύσεις. Μια ανατροπή των δεδομένων είναι πολύ πιθανή, γι’ αυτό μη βασίζεστε ούτε σε προσωπικές εκτιμήσεις ούτε σε υποσχέσεις τρίτων. Αισθηματικά ενισχύεται ο παράγοντας της τύχης για τους ελεύθερους. Όσοι έχετε σχέση φροντίστε να πείτε καθαρά αυτό που θέλετε και προσπαθήστε να δρομολογήσετε τις εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά την προσωπική σας ζωή.

ΤΙΡ

Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στα μεγάλα λόγια και τις θετικές υποσχέσεις.

Τοξότης

Κινηθείτε μεθοδικά στην εργασία και στα θέματα που σας αφορούν πρακτικά. Οι καλές οικονομικές συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Η κοινωνική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις και προκλήσεις, οι οποίες δεν πρέπει να σας αιφνιδιάσουν. Μια νέα προοπτική στα επαγγελματικά είναι ευχάριστη και θα πρέπει να την κυνηγήσετε. Συνάδελφοι και συνεργάτες παίζουν ρόλο.

ΤΙΡ

Πείτε λιγότερα από όσα ξέρετε και δουλέψτε περισσότερο από όσο φαίνεται.

Αιγόκερως

Όσο κι αν προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων, δεν θα τα καταφέρετε. Γίνετε περισσότερο δημιουργικοί, επιστρατεύστε τη φαντασία και τη διπλωματία που διαθέτετε και δημιουργήστε γύρω σας το δίχτυ ασφαλείας που θα σας προστατεύσει. Δώστε σημασία σε θέματα υγείας και μην αγνοείτε ή αναβάλετε κάποιες προειδοποιήσεις του οργανισμού σας. Φροντίστε επίσης να είστε καλά προετοιμασμένοι σε επαγγελματικές συναντήσεις.

ΤΙΡ

Ακούστε τη γνώμη των άλλων, αλλά βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Υδροχόος

Ο Άρης στο Ζυγό βοηθά να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν. Οι έξυπνοι συμβιβασμοί σάς επιτρέπουν να διατηρήσετε τα περισσότερα από τα κεκτημένα σας, αλλά σας καθορίζουν κάποιους τομείς υποχρεώσεων. Κρατήστε χώρο για τον εαυτό σας, μην ενδίδετε σε πιέσεις τρίτων και μην προσπαθείτε το ακατόρθωτο στα αισθηματικά σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην το αντιπαραβάλλετε με τις επιθυμίες σας.

ΤΙΡ

Οργανώστε καλύτερα το χώρο όπου ζείτε ή εργάζεστε.

Ιχθύες

Χρειάζεστε συμμάχους ή καλούς συνεργάτες για τα σχέδιά σας. Επιλέξτε εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά και μην ενδίδετε σε συμπάθειες ή φιλικές σχέσεις. Να είστε επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας αλλά δίκαιοι. Ταξίδια και μετακινήσεις ενδέχεται να αναβληθούν για κάποιο λόγο ανεξάρτητο της θέλησής σας. Μια μικρή οικονομική ενίσχυση ή διευθέτηση θα επηρεάσει θετικά τον ψυχισμό σας και θα σας χαρίσει χαμόγελα.

ΤΙΡ

Βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING