ADVERTISING
Σάββατο 19-06-21
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 11/12 έως 17/12

11 Δεκεμβρίου 2017 - 16:02

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 11/12 έως 17/12

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί ανάγκες της τελευταίας στιγμής στην εργασία, με αποφάσεις και σχεδιασμούς να επαναπροσδιορίζονται. Η θέση της Αφροδίτης, επίσης στον Τοξότη, δίνει έμφαση στα αισθηματικά και κοινωνικά θέματα με συχνές μικροσυγκρούσεις.

Κριός

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ανεβάζει τους τόνους στην αισθηματική σας ζωή και σας προκαλεί σε νέες ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Η εβδομάδα επιφέρει μεταβολές στη διάθεσή σας, φροντίστε λοιπόν να μην επηρεάζεστε εύκολα από εξωτερικά γεγονότα. Οικονομικά εξακολουθείτε να αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΤΙΡ: Φανείτε ψύχραιμοι σε στιγμές που οι άλλοι κάνουν ανούσια επίδειξη δύναμης.

Ταύρος

Η εβδομάδα δημιουργεί αφορμές για επικοινωνία και πρόσβαση σε μυστικές αποφάσεις. Κάποιες συναντήσεις με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας διαφωτίσουν σχετικά με τα ζητήματα που σας αφορούν. Σε ανύποπτο χρόνο επιβεβαιώστε τα αισθήματά σας για το σύντροφό σας με απλότητα και σαφήνεια.

ΤΙΡ: Φροντίστε ώστε να μην παρερμηνευτούν τα αισθήματα κτητικότητας προς το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Μη διστάσετε να αλλάξετε γνώμη αν αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τις επιδιώξεις σας. Η δεινότητα στην επικοινωνία σάς καθιστά απαραίτητο στις συλλογικές επαγγελματικές επιδιώξεις και δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να εκπροσωπήσετε την ομάδα σας. Οικονομικά μια συμφωνία θα βελτιώσει την κατάστασή σας.

ΤΙΡ: Δείξτε διαλλακτικότητα σε τυχόν αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Επιδιώξτε το κλείσιμο μιας συμφωνίας στην εργασία ή την τήρηση κάποια υπόσχεσης που ευνοεί τα συμφέροντά σας. Αισθηματικά είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, παρά να αρνείστε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί. Καταπολεμήστε τους φόβους σας και οδηγήστε τη ζωή σας εκεί που σας αξίζει.

ΤΙΡ: Υπερασπιστείτε καλύτερα τα κεκτημένα σας στην εργασία.

Λέων

Προπαρασκευαστική των κινήσεών σας στα επαγγελματικά θέματα μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα. Όσο και αν σας κουράζει αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, οφείλετε να εξετάσετε τις λεπτομέρειες του εγχειρήματός σας πριν αποφασίσετε να το θέσετε σε εφαρμογή. Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν.

ΤΙΡ: Δώστε εξηγήσεις στους αγαπημένους σας και αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Οι συμπτώσεις θα είναι διαφωτιστικές τόσο για τις προθέσεις των άλλων όσο και για το παρασκήνιο που εμποδίζει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Αισθηματικά φανείτε δοτικοί και υποστηρικτικοί απέναντι στις ανασφάλειες του συντρόφου σας.


ΤΙΡ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και παραμείνετε σταθεροί στις αξίες σας.

Ζυγός

Η τύχη είναι με το μέρος σας σε σημαντικά ζητήματα, τα οποία έχετε επεξεργαστεί στις λεπτομέρειές τους. Μη βιάζεστε λοιπόν να δείτε τα αποτελέσματα Η σωστή χρονική στιγμή θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας και θα σας δείξει τη σημασία της υπομονής. Από την άλλη, μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας σε κοινωνικά θέματα.

ΤΙΡ: Όσο μεγαλύτερος είναι ο στόχος, τόσο μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες πρέπει να δείξετε.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ευνοεί τις παντός είδους συνειδητές σας σχέσεις και σας προφυλάσσει από κακοτοπιές στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική εύνοια, που σας προσφέρει λύσεις σε διλήμματα και σας επιτρέπει να ορίσετε εσείς τα όρια της ασφάλειάς σας. Μια παράταση σε κάποιο θέμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

ΤΙΡ: Απαντήστε στα αισθηματικά απρόοπτα με το να είστε ο εαυτός σας.

Τοξότης

Έχετε μπει σε μια αργή αλλά σταθερή πορεία αλλαγών, που αφορούν από τα πιο ασήμαντα μέχρι τα πιο σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Η χρονική αλληλουχία θα αποδειχτεί σημαντικός παράγοντας επιτυχίας και θα πρέπει να ακολουθήσετε αδιαμαρτύρητα τη νομοτέλεια των εξελίξεων. Αισθηματικά και κοινωνικά προβλέπεται επιτυχία και χαλάρωση. Επαγγελματικά χρειάζεται προσοχή.

ΤΙΡ: Δείξτε υπομονή και σύνεση σε θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Αν επιμείνετε σε απόψεις που σας απομονώνουν από τους φυσικούς σας συμμάχους, κινδυνεύετε να χάσετε χρόνο και πλεονέκτημα στα οικονομικά θέματα. Η εποχή δεν σηκώνει πολυτέλειες γνώμης, που, αντί να λύνουν, περιπλέκουν τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι η εβδομάδα που χρειάζεστε περισσότερο μια αμερόληπτη γνώμη.

ΤΙΡ: Επιδιώξτε τη συναίνεση στα οικογενειακά σας.

Υδροχόος

Αν ακολουθήσετε τους άλλους, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε προτεραιότητες. Οικονομικά η προοπτική μιας καλής συμφωνίας θα σας ανακουφίσει σημαντικά και θα σας χαρίσει την αισιοδοξία που τόσο σας λείπει. Μην κουράζεστε να επαναλαμβάνετε την αγάπη σας για κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

ΤΙΡ: Κρατηθείτε μακριά από εστίες έντασης στην εργασία.

Ιχθύες

Εσείς θα ορίσετε τις προτεραιότητες της εβδομάδας και τα θέματα με τα θα ασχοληθείτε. Αποφύγετε τις προκλήσεις στα επαγγελματικά σας και μη δίνετε ούτε εξηγήσεις ούτε κατευθύνσεις σε εκείνους που δεν θα πάρουν τις αποφάσεις που σας αφορούν. Οικονομικά ένα μικρό έσοδο θα έρθει επάνω στην ώρα για να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες σας.

ΤΙΡ: Φροντίστε να είστε διπλωμάτες στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
Τα πιο διαβασμένα