ADVERTISING
Παρασκευή 28-02-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 18/12 έως 24/12

18 Δεκεμβρίου 2017 - 16:02

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 18/12 έως 24/12

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η συγκέντρωση πλανητών φέρνει ευκαιρίες, ειδικά ξεκαθαρίσματα, διαφωνίες σε προσωπικά θέματα αλλά και επαγγελματικές αναπροσαρμογές. Αυτά τα Χριστούγεννα προμηνύονται ιδιαίτερα για όλους όσοι έχουν προσδοκίες και όσους προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν τα κεκτημένα τους!

Κριός

Είστε αρκετά τολμηροί και επικοινωνιακοί, γεγονός που φέρνει πολύ κόσμο γύρω σας αυτά τα Χριστούγεννα. Προσέξτε όμως τον τρόπο με τον οποίο δηλώνετε την παρουσία σας και φροντίστε λίγο περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους. Τα έξοδα είναι αναπόφευκτα αλλά θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας χωρίς να δημιουργήσετε νέες. Μετακινήσεις και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα, φροντίστε όμως να είστε με κατάλληλους ανθρώπους.

Tip: Δώστε εξηγήσεις στους άλλους για τις επιλογές σας.

Ταύρος

Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν με τη συμπεριφορά τους και τις επιθυμίες τους. Αυτά τα Χριστούγεννα φροντίστε να είστε καλύτερα οργανωμένοι από άλλες φορές και να διαθέτετε εναλλακτικά σχέδια. Δίας και Άρης στο Σκορπιό φροντίζουν να είστε πολυάσχολοι αλλά επίσης να τροφοδοτούν το πορτοφόλι σας με ενισχύσεις. Αισθηματικά το τοπίο παραμένει ασαφές.

Tip Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε συμπεριφορές που σας εκπλήττουν.

Δίδυμοι

Ουσιαστική προβλέπεται η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά εσείς παραμένετε απρόβλεπτοι. Είναι που δέχεστε θετικά μηνύματα από το περιβάλλον και σημαντική υποστήριξη από τις πλανητικές θέσεις. Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία σας, καθώς και το ταλέντο της και επικοινωνίας που διαθέτετε και περάστε μια εβδομάδα με πολύ προσωπικό χαρακτήρα.

Tip Απολαύστε στιγμές χαράς με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Το παρασκήνιο είναι που σας απασχολεί περισσότερο, αν και δεν φαίνεται να έχει τα βέλη του στραμμένα επάνω σας τελικά. Η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι φορτισμένη με αντιθέσεις, επαφές, συνομιλίες και θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι. Κάποιες από τις κοινωνικές σας σχέσεις έχουν περάσει στη σφαίρα της τυπικότητας. Έχετε εμπιστοσύνη στο μέλλον, που έχει ήδη αρχίσει να δείχνει το χαρακτήρα του.

Tip Προχωρήστε μπροστά χωρίς να φοβάστε το νέο.

Λέων

Η εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα αυξάνει τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ φέρνει και κάποιες αναβολές στα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητά σας και να μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας. Αισθηματικά, οι γιορτινές μέρες φαίνονται καταλληλότερες για συνεννόηση, κοινές ασχολίες και κάλυψη του χαμένου χρόνου.

Tip Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που προσεγγίζετε.

Παρθένος


Θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές σας, να εξηγήσετε τους λόγους και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Η εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα είναι μεν πολυάσχολη, σας προσφέρει όμως περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Μια ευκαιρία για ταξίδι στο εξωτερικό χρειάζεται άμεσες αποφάσεις και όχι αναβλητικότητα.

Tip Aλλάξτε διάθεση και σπάστε τα δεσμά της μοναχικότητάς σας.

Ζυγός

Ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σας, είστε αποφασισμένοι να χαρείτε και να χαλαρώσετε από ευθύνες, υποχρεώσεις και ό,τι δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα σας θέλει αισθηματικά γενναιόδωρους, οικονομικά ευρηματικούς και αισιόδοξους. Όλο αυτό το γιορτινό σκηνικό σάς ταιριάζει αλλά είναι κάποια εμπόδια, κυρίως πρακτικά, που δεν σας αφήνουν να το απολαύσετε όπως θα θέλατε.
Tip Eπιλέξτε ένα ταξίδι που ταιριάζει στα γούστα σας.

Σκορπιός

Συναντάτε αντιστάσεις και αντιδράσεις ως προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, γεγονός που σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερη για τις προσωπικές σας σχέσεις, για αυτό αποφύγετε παρεξηγήσεις. Δίας και Άρης στο ζώδιό σας είναι υπεύθυνοι για την ανυπομονησία σας, την ευθιξία αλλά και τις ξαφνικές ευκαιρίες για διασκέδαση που θα σας παρουσιαστούν.

Tip Χαμηλώστε τους τόνους και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Τοξότης

Αισθητές αλλαγές και βελτιώσεις έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν υπολογίζατε στις υποχρεώσεις που συνεπαγόταν ο ερχομός των Χριστουγέννων. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν προβλέπεται να είστε πολύ απασχολημένοι αλλά και κάτι περισσότερο από γενναιόδωροι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Εκείνοι που σας αγαπούν έχουν δίκαιο και εκείνοι που σας ανταγωνίζονται, επίσης.

Tip Διασκεδάστε παρέα με τους αγαπημένους σας.

Αιγόκερως

Θεαματικά όχι, ουσιαστικά όμως ναι, υπάρχουν βελτιώσεις στην προσωπική σας ζωή. Η περίοδος πριν από τα Χριστούγεννα είναι αρκετά γρήγορη και ο χρόνος σάς πιέζει. Φροντίστε τον εαυτό σας πρώτα από όλα, με την έννοια του αν είστε εσείς καλά θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας και να τους προστατεύσετε με την εμπειρία που διαθέτετε. Αισθηματικά μπορείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια!

ΤΙΡ Κρατήστε αποστάσεις από τις υπάρχουσες εστίες έντασης.

Υδροχόος

Το απρόσμενο θα παίξει θετικό ρόλο στα προσωπικά και κοινωνικά θέματα την εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα κι εσείς πρέπει να δείξετε ότι διαθέτετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθείτε σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Απαλλαγείτε από αναβλητικότητα λόγω παράλληλων ασχολιών και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει, να διασκεδάσει ή ακόμα και να ταξιδέψει.

TIP Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με τον τρόπο που δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

Ιχθύες

Συναισθηματικά φορτισμένη προβλέπεται η εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εσάς. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, διατηρήστε τις αρχές σας και μη γίνεστε εύκολα στόχος. Οι γιορτινές μέρες σάς βρίσκουν πιο θετικούς απέναντι στο μέλλον. Αισθηματικά είστε περισσότερο δημοφιλείς οι ελεύθεροι και πιο κατασταλαγμένοι οι υπόλοιποι!

ΤΙP Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας πριν τα υλοποιήσετε.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING