ADVERTISING
Τετάρτη 22-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 22/01 έως 28/01

22 Ιανουαρίου 2018 - 16:17

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 22/01 έως 28/01

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Ο Άρης στο Σκορπιό και η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στον Ταύρο δίνουν προτεραιότητα σε συμφωνίες, συμμαχίες και συνεργασίες που είτε εξυπηρετούν σκοπιμότητες οικονομικής φύσεως είτε βοηθούν στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων.

Κριός

Χωρίς να αλλάζει πολύ το κλίμα, η εβδομάδα προσφέρεται για μια μικρή ανάπαυλα ή ένα σύντομο ταξίδι. Υπάρχει εκδοχή να συναντήσετε ευχάριστους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Άλλοι να τύχετε μιας πρότασης που θα σας δώσει χαρά ή ψυχαγωγία και αρκετοί θα παρασυρθείτε από τον κοινωνικό σας χαρακτήρα για να βρεθείτε κάπου που θα ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας.

ΤΙΡ: Αλλάξτε τα δεδομένα όπου μπορείτε και όπου αυτό είναι εφικτό.

Ταύρος

Η εβδομάδα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και εστιάζει περισσότερο στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Η Σελήνη, σε πρώτο τέταρτο στο ζώδιό σας, σας προφυλάσσει από κακοτοπιές, ενώ αρκετούς από εσάς σας βοηθά να πετύχετε κάτι ή να κατακτήσετε κάποιον. Το μόνο που παραμένει πιεσμένο είναι το οικονομικό.

ΤΙΡ: Διαγνώστε προθέσεις και δημιουργήστε ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, όπου το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο. Πολλά θα κριθούν από τη δική σας αντίληψη, αντίσταση και τακτική. Διανύετε αναμφίβολα συμπληγάδες. Από εσάς θα κριθεί αν θα σας γρατσουνίσουν ή όχι! Η ψυχραιμία και η σιωπή θα σας βοηθήσουν πολύ σε δύσκολες στιγμές.

ΤΙΡ

Επιλέξτε εκείνους που θέλετε να συναναστραφείτε και να εμπιστευτείτε.

Καρκίνος

Η διάθεσή σας έχει αρκετές διακυμάνσεις αυτό το διάστημα, κάτι που οφείλεται στην αλλαγή των γεγονότων και των συμπεριφορών των άλλων. Η οικογένεια σας πιέζει, αλλά ένας φίλος θα σας βοηθήσει. Τολμήστε μια απόδραση από τις υποχρεώσεις σας και αναζητήστε με το ένστικτο τον τόπο που σας επιτρέπει να περάσετε καλά.

ΤΙΡ: Παραμείνετε σταθεροί στα σημεία αναφοράς που σας χαρίζουν δύναμη και αισιοδοξία.

Λέων

Η εβδομάδα για εσάς είναι αρκετά θετική, μέσα σε ένα δύσκολο διάστημα που όλοι διανύουμε. Έμφαση θα δοθεί σε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας συνεχίζει να μη σας βοηθά για να κάνετε αυτά που θέλετε. Περιοριστείτε εκεί που μπορείτε να περάσετε ήρεμα και ευχάριστα.

ΤΙΡ: Όλα χρειάζονται την προσοχή σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Παρθένος


Στο ίδιο πλαίσιο με την προηγούμενη εβδομάδα θα εξελιχθεί και η τωρινή. Παραμένετε αιχμάλωτοι του στενού σας περιβάλλοντος και της οικογένειας. Ο Ερμής μπορεί να σας βοηθά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά εκείνοι που σας κουράζουν παραμένουν αδιάλλακτοι. Φροντίστε καλύτερα τις υποθέσεις σας και μειώστε την έκθεσή σας σε κινδύνους ανταγωνισμού.

ΤΙΡ: Μην απομακρύνεστε από τους οικονομικούς στόχους σας.

Ζυγός

Ο ρόλος των συμπτώσεων ρυθμίζει το κλίμα της εβδομάδας. Οι πιο πολλοί από σας θα περάσετε ευχάριστα. Αυτό θα το αναλάβουν κάποιοι παράγοντες που σας θαυμάζουν ή σας έχουν αδυναμία. Μην κάνετε όμως κατάχρηση της καλής τους διάθεσης και άλλο τόσο μη φεύγετε από την πραγματικότητα προβάλλοντας σε υπερβολικό βαθμό τη ματαιοδοξία σας.

ΤΙΡ: Μην αγνοείτε κάποια σημάδια κόπωσης που σας προκαλεί ο φόρτος εργασίας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα έχει καταναλωτικό χαρακτήρα και στο συναίσθημα και στο χρήμα. Το πόσο θα καταναλωθείτε, όμως, θα το ρυθμίσετε εσείς. Τα γεγονότα ενδεχομένως να ευαισθητοποιήσουν τις ανασφάλειές σας. Μια μετακίνηση για κάποιους θα παίξει ρόλο. Μια γνωριμία άλλο τόσο για κάποιους άλλους θα έχει ενδιαφέρον. Ωστόσο αυτό που πραγματικά θα θέλατε είναι δύσκολο να γίνει τώρα.

ΤΙΡ: Φανείτε συνετοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προκαλεί κραδασμούς και αναστατώσεις. Καλό είναι να έχετε εναλλακτικές για τις στιγμές που θα σας αιφνιδιάσουν άνθρωποι και γεγονότα. Μη δεσμεύεστε με τίποτα και με κανένα αυτή την περίοδο. Διατηρήστε το κύρος και την υπερηφάνεια σας χωρίς να θίγετε καταστάσεις και χωρίς να αλλάζετε στρατόπεδο.

ΤΙΡ: Κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευχάριστη και στη διάθεση και στην εξέλιξη κάποιων καταστάσεων. Αρκετοί θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας κι αυτό θα τονίσει τη φιλαρέσκειά σας. Με δυο λόγια, η περίοδος σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και να συνεχίσετε την πορεία του δύσκολου μήνα. Αποφύγετε πάντως να θίξετε κάποια κακώς κείμενα, ιδίως αν αφορούν σε τρίτους.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να πλησιάσετε χρήσιμους ανθρώπους.

Υδροχόος

Συμπαθητική η εβδομάδα για εσάς. Κάποιο γεγονός σας αιφνιδιάζει, αλλά και κάποιος ανθρώπινος παράγοντας σας εξυπηρετεί την ώρα που το χρειάζεστε. Μετακινήσεις και αλλαγές στο πρόγραμμά σας είναι πολύ πιθανές. Οι πρακτικές δυσκολίες και καθυστερήσεις συνεχίζουν να επιμένουν αλλά αυτό δεν αφορά μόνο εσάς και δεν έχετε παρά να προσαρμοστείτε στα δεδομένα.

ΤΙΡ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στα δύσκολα.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά νευρικά ή δύσκολα και καταλήγει πιο ήρεμα και ουσιαστικά. Ακόμα μια φορά οικογενειακό περιβάλλον και κοινωνικές υποχρεώσεις σάς καταπιέζουν. Με ένα μυστήριο τρόπο, όμως, θα ξεφύγετε και από τα δύο, έχοντας ένα καταπληκτικό άλλοθι που θα δικαιολογήσει την αιφνίδια αποχώρησή σας από το όλο σκηνικό.

ΤΙΡ: Λειτουργήστε σαν αυτά που συμβαίνουν γύρω σας να μη σας αφορούν.

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING