ADVERTISING
Τετάρτη 22-01-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 19/02 έως 25/02

19 Φεβρουαρίου 2018 - 14:02

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 19/02 έως 25/02

Από τον Κώστα Λεφάκη 

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στους Ιχθύς δημιουργεί ανησυχίες και αμφιβολίες για την έκβαση υποθέσεων που ο καθένας έχει θέσει ως προτεραιότητα. Η λύση έρχεται μέσα από περίεργα γεγονότα και καταστάσεις!

Κριός

Μπορείτε να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς όμως να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις. Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι, αρκεί να περιορίσετε κάποιες απαιτήσεις που μπλοκάρουν τη συμπεριφορά του συντρόφου σας!

ΤΙΡ

Φανείτε πιο διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας!

Ταύρος

Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και το σύντροφό σας. Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται με αμοιβαιότητα, αλλά κάποιες φορές θα είναι καλύτερα να αδιαφορήσετε στις ενστάσεις του. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που πάτε να συνάψετε.

ΤΙΡ

Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας!

Δίδυμοι

Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.

ΤΙΡ

Μην αγνοείτε τους περιορισμούς και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε!

Καρκίνος

Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλίδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε. Είστε ακόμα εκτιθέμενοι στις δύσκολες όψεις!

ΤΙΡ

Περιορίστε την εξάρτησή σας από το συναίσθημα!

Λέων

Φροντίστε να απολαύσετε το σήμερα! Μετά την περίοδο των εκλείψεων που σας ταλαιπώρησαν, πολλά ευχάριστα συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και στους δικούς σας ανθρώπους, η εμπιστοσύνη στο καλό απρόοπτο και η προσεκτικότερη προβολή του εαυτού σας. Αισθηματικά θα δεχτείτε ευχάριστες προκλήσεις!

ΤΙΡ

Μην ανησυχείτε πολύ και φροντίστε κάποιο δικό σας άνθρωπο.

Παρθένος

Ο Άρης στον Τοξότη τονίζει τις αμφιβολίες για τις πρόσφατες επιλογές και συμφωνίες σας, τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε απόλυτα. Είναι θέμα στρατηγικής το πώς θα αποφύγετε εντάσεις στο περιβάλλον σας και πώς θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας.

ΤΙΡ


Ρίξτε λίγη ζάχαρη στις αρχές και στις πεποιθήσεις σας!

Ζυγός

Τα θέματα που σας αφορούν χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζονται για να επαναλειτουργήσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις και προβολή των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί, αν αυτά που διακυβεύονται επηρεάζουν το συμφέρον σας και κρίνετε πως χρειάζεται η παρουσία σας.

ΤΙΡ

Να είστε όσο πρέπει συναισθηματικοί και πιο πρακτικοί!

Σκορπιός

Ο Άρης στον Τοξότη αναμοχλεύει αισθήματα, προκαλεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και σας αναγκάζει να δώσετε εξηγήσεις στους αγαπημένους σας. Έχετε όμως και σημαντική υποστήριξη από τον Δία στο ζώδιό σας, αλλά σε ό,τι κι αν κάνετε απαιτείται σοβαρότητα. Οι αργές εξελίξεις στα επαγγελματικά καθηλώνουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και σας αναγκάζουν να αλλάξετε τακτική.

ΤΙΡ

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αλλά λάβετε υπόψη και τις επιθυμίες των άλλων!

Τοξότης

Είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε την προσπάθεια στα επαγγελματικά, να επιδιώκετε τη βελτίωση των οικονομικών σας και να κρατάτε ίσες αποστάσεις από όσους μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Είναι καλύτερα να παίξετε με τους κανόνες των άλλων, να μην εκτεθείτε και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ».

ΤΙΡ

Μη δίνετε αφορμές στο σύντροφό σας να ανησυχεί για τα αισθήματά σας!

Αιγόκερως

Μετά την επιρροή των εκλείψεων, νιώθετε πιο ικανοποιημένοι και ασφαλείς, ιδιαίτερα αν είστε εσείς εκείνοι που αποφασίζετε. Πάντα επιλέγετε την ασφάλεια από την αβεβαιότητα και έχετε πολλούς και ιδιαίτερους λόγους να μη θέλετε να αλλάξει κάτι γύρω σας, τώρα! Φροντίστε όμως να μην παρεξηγηθεί αυτή σας η ακεραιότητα!

ΤΙΡ

Τακτοποιήστε ένα οικονομικό θέμα για να είστε ελεύθεροι σε μελλοντικές επιλογές και κινήσεις!

Υδροχόος

Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα αισθήματά τους για ό,τι τους απασχολεί. Ακούστε τους, συμβουλέψτε τους, προσέξτε τους! Τα προσωπικά σας θέματα χρειάζονται μεγάλη ανασκαφή για να έρθουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα χρειαστεί να κάνετε και για εσάς αυτό που κάνετε για τους άλλους. Οικονομικά υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον σας!

ΤΙΡ

Μην παραμελείτε τις ανάγκες σας!

Ιχθύες

Στα αισθηματικά χρειάζεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως και τη δική σας στους χώρους που κινείστε. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε πιο τολμηροί στη συμπεριφορά σας, ενώ όσοι είστε σε σχέση θα βρείτε τρόπο να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας. Προσοχή χρειάζεται η κοινωνική σας ζωή και δευτερευόντως η υγεία.

ΤΙΡ

Κρατηθείτε εκτός διενέξεων και αντιπαλοτήτων στα επαγγελματικά σας!

peoplegreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING