ADVERTISING
Σάββατο 08-08-20
Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/06 έως 09/06

04 Ιουνίου 2018 - 10:05

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/06 έως 09/06

Κριός

Κρατήστε για τον εαυτό σας το πλεονέκτημα να αποφασίσετε τελευταίοι και μην προτρέχετε κάποιων εξελίξεων στην εργασία. Αποφύγετε να δώσετε πίστη σε φήμες και εξετάστε καλύτερα τα δεδομένα. Η οικονομική σας ασφάλεια μπορεί να επιτευχθεί με περισσότερη προσπάθεια.

ΤΙΡ: Προσοχή σε θέματα που επηρεάζουν την εξέλιξή σας στην εργασία.

Ταύρος

Αισθηματικά η εβδομάδα εξελίσσεται όπως το είχατε προβλέψει. Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας και κάντε τις κινήσεις εκείνες που σας επιτρέπονται από τα δεδομένα. Επαγγελματικά φροντίστε να είστε δίκαιοι με τους συνεργάτες σας και μην αποφεύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Η προετοιμασία ενός ταξιδιού σας αγχώνει περισσότερο από όσο πρέπει.

ΤΙΡ: Καταπολεμήστε το άγχος σας.

Δίδυμοι

Δεν αρκεί να βλέπετε μόνο το δάσος, πρέπει να περιποιείστε και κάθε δέντρο του χωριστά. Αυτό σημαίνει ότι οι λεπτομέρειες χτίζουν τη διαφορά απέναντι στους άλλους. Η εύνοια που απολαμβάνετε στα βασικά σας θέματα χρειάζεται και την υποστήριξή σας, γιατί είστε ακόμα πολύ ευάλωτοι ψυχικά.

ΤΙΡ: Να είστε λιγότερο παρορμητικοί στα έξοδά σας.

Καρκίνος

Οργανωθείτε, είναι το πρόσταγμα που ταιριάζει στις δραστηριότητες της εβδομάδας. Πρόσταγμα, γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να ξέρετε πού και πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας, να χειριστείτε τις οικονομικές σας δοσοληψίες και να μείνετε σταθεροί στους στόχους σας.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με ευχάριστες κοινωνικές δραστηριοτήτες.

Λέων

Η περίοδος ευνοεί τις παράτολμες κινήσεις σας στα αισθηματικά και κοινωνικά θέματα και κάποιες συγκυρίες σάς βοηθούν να επιβληθείτε με τον τρόπο σας, εκφράζοντας τα απωθημένα σας. Οικονομικά μόνο χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο και να μην παρασυρθείτε από λάθος εντυπώσεις και υπερβολική αυτοπεποίθηση.

ΤΙΡ: Τακτοποιήστε οικονομικές υποχρεώσεις.

Παρθένος

 
Περισσότερο χαμόγελο φέρνει η εβδομάδα και πρέπει να απολαύσετε αυτά που σας αφορούν: τα αισθηματικά, τα κοινωνικά, τα οικογενειακά σας! Σε όλα είστε περισσότερο ευνοημένοι και μπαίνετε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τους συνηθισμένους περιορισμούς που οφείλονται στον τρόπο που σκέφτεστε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και βελτιώστε τη διάθεσή σας με ό,τι κι αν ασχοληθείτε!

ΤΙΡ: Επιβεβαιώστε τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα βρίσκουν ελεύθερο πεδίο για να καλλιεργηθούν. Όσοι διστάζατε να κάνετε κάποια βήματα με στόχο την επιμόρφωση τώρα θα βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη για να το επιχειρήσετε. Είναι καιρός που δεν σας αρκούν αυτά που έχετε και ήρθε η ώρα να αναμετρηθείτε με τις φοβίες σας!

ΤΙΡ: Γίνετε περισσότερο διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Έχετε όλα τα απαραίτητα για να προχωρήσετε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση βελτίωσης των επαγγελματικών σας, να διεκδικήσετε ανάπτυξη της καριέρας σας και να βελτιώσετε τα του οίκου σας. Κάποια έξοδα είναι στο πρόγραμμα, δεν είναι όμως ικανά να σας περιορίσουν, ούτε να παρεμβληθούν σαν εμπόδιο στις ανωτέρω δραστηριότητές σας.

ΤΙΡ: Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε.

Τοξότης

Οικονομικά πρέπει να υποστηρίξετε καλύτερα τον εαυτό σας, να διεκδικήσετε τις αμοιβές σας και να περιφρουρήσετε το αντικείμενο και τους κόπους σας. Είναι πιθανόν να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για αλλαγή εργασίας ή τομέα και είναι ευκαιρία να μιλήσετε για όλα όσα αναφέραμε προηγουμένως. Αισθηματικά όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!

ΤΙΡ: Δείξτε προσοχή σε οικονομικές αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως

Έχετε μάθει να επιδιώκετε βελτίωση της ζωής σας μέσω της εργασίας και της τάξης. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να παραβλέψετε αυτές σας τις πεποιθήσεις και να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές προσκλήσεις και αισθηματικές περιπέτειες. Μια είδηση από πολύ αγαπημένους σας ανθρώπους προβλέπεται να σας φέρει χαρά.

ΤΙΡ: Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά κανένας από τους δυο τομείς δεν πρόκειται να υπερισχύσει. Ο Άρης στο ζώδιό σας λειτουργεί αυθαίρετα και σας φέρνει προ τετελεσμένων. Φροντίστε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους και αποφασιστικοί στις ενέργειες που υπερασπίζονται την εργασία σας!

ΤΙΡ: Συνεχίστε τις προσπάθειές σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας αυτή την εβδομάδα. Αν σας υπαγορεύει να κάνετε υπομονή στα επαγγελματικά σας είναι γιατί δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα όλοι οι καθοριστικοί παράγοντες για να πάρετε αποφάσεις. Αισθηματικά ανησυχείτε μήπως άλλα λέγονται και άλλα γίνονται, στην πραγματικότητα όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ!

ΤΙΡ: Κάντε τα βήματα που θέλετε στα αισθηματικά σας.

peoplemagazine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι νεότερο!
 
ADVERTISING
Τα πιο διαβασμένα
ADVERTISING
ADVERTISING